Nejste přihlášeni
Myslím, že by se hodil zpětný odkaz na Endoru.cz. Čekal jsem to pod logem, ale smůla :?:
Kdyby to šlo, tak alespoň do patičky (přiznám se, že mě nebaví to pořád přepisovat v Adrese). Vím, že si to můžu hodit do oblíběných, ale za úvahu to stojí...
A co potrebujete na webu Enora.cz ?
No, já když něco čtu na fóru, tak potom často jdu prohlédnout nebo ozkoušet do administrace, nehledě na to, že skrze fórum se mohou o endoře dozvědět další "zákazníci" a chtít se pak překliknout na web. Toť můj názor. Pravděpodobně ale máte víc zkušeností než já, takže netřeba hrotit :-)
Naprostý souhlas, odkaz na hlavní stránku Endory by to chtělo. Stejně už na hlavní stránku fóra míří odkaz "Obsah fóra" hned pod logem, takže by nikdo o nic nepřišel.
Ja osobne som zvyknutý klikať na logo keď chcem ísť na úvod stránky a keby ma to presmeruje na hlavnú stránku Endora tak by to bolo divné. Iste ani ty na svojej stránke nedáš odkaz na logo niekam na iný web.
Presne tak. Je zvykem ze logo a nadpis vedo na root dane domeny .
No, já jsem tohle vlákno založil spíš proto, aby se někde, nikoli nezbytně pod logem (ačkoli mě zmátlo, že logo domény je stejné, jako logo "hlavního webu") objevil odkaz zpátky na endora.cz - viz můj první příspěvek. Navíc, fórum bych v tomhle případě bral spíš jako sekci webu než jako samostatný počin - to ale záleží na pohledu na věc. Úplně to vyřešilo to otevírání v novém okně, dokud tedy bylo nastavené (což teď zase není, jestli se nepletu).
Je to Váš web a já budu plně respektovat Vaše rozhodnutí. Jen jsem konstatoval svůj názor
Logo je rovnaké preto lebo sa jedná o rovnakú stránku kde fórum podpory je taký doplnok ktoré iné webhostingi nemajú. Myslím že prepojenie späť na úvodnú stránku je zbytočné, keďže ani ja sám nechodím s fóra na úvodný web, nemám to proste zapotreby Klikanie na logo je odkaz vždy na úvod danej stránky/podstránky/subdomény, preto nesmeruje na úvodný web ale na úvod fóra. Je pravda že každý má svoj názor a preto si svoje stránky môže urobiť podľa seba 8-)
Hmm, už to opravil neviem síce k čomu to prepájať z fóra na stránku. Opačne to má význam ale takto podľa mňa ani nie
Ono ani tak nešlo o doménu Endora.cz jako takovou, ale zejména o zpětné převelení do administrační části - tam je postup pochopitelný - dělám něco v administraci, potřebuju pomoc na fóru, řeším dle návodu zase v administraci... Jak ale píšu níže, zcela to řeší to otevírání v nové záložce...