Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Dobrý den chtěl jsem se zeptat proč mi nejde přes připojení FTP přenést soubor configurate.php jedině tento soubor nejde přesunout.Potřeboval bych napojit joomla na jinou databázi a to bez přepsání nemohu.Děkuji za vysvětlení a možné vyřešení.Zkoušel jsem to jak přes FTP Endory tak i Total Commander
zkus ho dat na chmod 777
zkopirovat a hodit to na puvodni hodnotu
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
zkus ho dat na chmod 777
zkopirovat a hodit to na puvodni hodnotu
Díky za radu ale nepomohla prostě mi to nechce povolit soubor nahrát.
můžeš poslat screen chyby, kterou to vyhazuje?
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Takhle vypadá hláška od Total Commanderu a to i přesto že dám ano tak to vypíše znovu.A na Endora to napíše že soubor nemohl být přenesen.
předpokládám, že ten soubor nemůžeš ani upravit přes webftp?
jinak to bude možná chyba v oprávnění souboru, admin se na to podívá co nejdříve to bude možné
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Nn já jej stáhl upravil v počítači jen přepsáním údajů jiné databáze uložil jako vždy a chtěl jsem jej nahrát a nejde to.Jj díky moc za rychlou odpověď.Tak já zatím mizím
Na shledanou
Vidím že sa jedná o Joomlu, tak zmeň atribúty súboru z 444 na 777 a malo by to ísť prepísať, prípadne ho so servera vymaž a nakopíruj ten upravený.
toto sem psal
Destroyer napsal:zkus ho dat na chmod 777
zkopirovat a hodit to na puvodni hodnotuDíky za radu ale nepomohla prostě mi to nechce povolit soubor nahrát.
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Smazat a znovu vytvorit jde?
Zkusil jsem to teďka večer a už to běží jak má tak že problém je vyřešen klidně můžete zamknout.
Jinak díky všem za pomoc.
Stránky 1
Téma uzavřeno