Nejste přihlášeni
Zdá se mi to, nebo provozujete několik od sebe odlišných replacerů na <endora> tag?
Při občasném reloadu stránky se mi zobrazí reklama oddělená symbolem "," , ";", nebo "|". Také je reklama zabalena buď do <p>, nebo do <div> tagu.
Jestli reklama na stránce poskakuje, tak to už je záležiostí konkrétní implementace stylů daného uživate, jasné. Nicméně, mohl byste, drahý administrátore, používat jeden ustálený převod <endora> tagu? To abych mohl v noci klidně spát
pata se generuje pokazde trochu jinak. Trapi vas ten oddelovac nebo ten div?
Trápí mě pouze <p> tag. Není to neřešitelný problém, ale bylo by hezké, kdybyste zůstal u <div> a <p> zahodil.
Taky by mě zajímalo, čistě ze zvědavosti, proč generujete patu různými způsoby. Záhada
duvod to samozrejme ma . <p> tag jsem odstranil
Ad pata: děkuji
Ad důvod: zavedením obměňující se reklamy chcete docílit toho, aby se v očích google crawlerů a podobného hmyzu obměňovaly i dlouho neaktivní statické weby - čímž bude google ony weby hodnotit jako udržované a přiřadí jim vyšší rating a lepší pozice ve vyhledávání. To znamená, že stránky budou hypoteticky zobrazovatelné více lidem, tj. více lidem se zobrazí vaše reklama.
Chytré
Toto neni duvod, ale ani to tu nehodlam dale rozebirat . Berte to jako vlastnost tohoto hostingu