Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim na moje forum sa mi registroval hl admin pawna.cz chytrak a asi mi nejak hackol administraciu pozrite sa co mi pise http://www.project-blue.cz/viewtopic.ph ... 1014#p1014 ked kliknete tak vam vyskoci okno..co s tym?
co takhle povolit avatary pouze nahrane na tvuj server a ne z odkazu?
Povolit vzdálené avatary:
Avatary umístěné na jiných serverech.
NE
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
a nedalo by se jenom z URL ?
no a dik co myslis ze to je
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
aha takze avatary nepujdov co ?
pujdou pokud si ho nahrajou k tobe
phpbb si je nahrava asi do images/avatars bo tak nějak
takze ako spravim aby sa dalo nahravat len z url a aby mi tam neuploadol hentu hovadinu? resp. ako / kde vytvorim kategoriu galerie avatarov?
Ty chápeš celkom opačne
Ty máš práve zakázať pridávanie avatarov z inej URL, ale povoliť iba nahrávanie avatarov na tvoj web.
Nastavíš to tu:
Administrace -> Konfigurace fóra -> Avatary -> Povolit vzdálené avatary: NE
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
přesně to má v mé první reakci
a mozem dat povolit nahravani avataru?
myslim že hodina času naučení se s administrací phpbb by u tebe rozhodně nebyla na škodu, rozhodně lepší než tyto zbytečné dotazy
Stránky 1