Nejste přihlášeni
Stránky 1
dobry den mam taky problem stahujem si tabulku ktora ma 1.1 MB dam exportovat a vobec mi ju nestaihne celu stiahne sa len 197kb skusal som vsetko ale nwm si rady prosim o radu dakujem
je tov .sql a ked kuknem do vnutra je tam asi 30ty uzivatel z 800
v com moze byt chyba ? preco ju nechce stiahnut zmazali ste my uzivatela a ani z administarcie ani zalohy nic nemam
Akého užívateľa? Mi sme istotne nič nemazali. Z vlastnej databázy si môžeš mazať len ty sám prípadne ľudia čo majú tvoje heslo do webadmina a databázy môžu niečo vymazať. Určite nie mi a pochybujem že by sa niečo len tak samé vymazalo. Zálohy databáz sú vo webadmine k dispozícií na PLUS programe určite, na FREE by mali byť tiež ale nie sú garantované.
zmazany bol uzivatel do webadmina
Automaticky sa užívateľ do webadmina vymaže len vtedy ak sa v konte nenachádza ani jedna doména.
V prípade že sa ti niekto nabúral napr kvôli jednoduchému heslu do konta a vymazal všetky domény tak len v tomto prípade sa počas noci vymaže i celý užívateľ. Inak k tomu nemôže dôjsť.
domena databaza vsetko islo aj forum co som tam malale forum potom neslo z dovodu ze som mal vasciu databzu nez by mala tak osm cchel presunut forum vsetko slo ale potom bol problem pri tabulke phpbb_users ktoru nestiahlo celu sql2 mam databazu a uzivatela seomod
to tam máš koľko užívateľov keď len jedna tabuľka obsahuje viac ako 1MB dát? V prepočte to je takmer 2000 užívateľov minimálne ak nie omnoho viacej ;o) neskúšal si danú databázu stiahnuť priamo z webadmina v časti zálohy?
je tam okolo 800-900 uzivatelov ale ako ju mam stiahnut ked mam zmazaneho uzivatela do webadmina
Ako môže byť zmazaný užívateľ keď web stránka ako hovoríš funguje a do phpmyadmin sa prihlásiš tiež?
Keby je zmazaný tak by nič s toho nefungovalo. Nezabudol si heslo? Prípadne ti ho niekto nezmenil? Skús si zaslať zabudnuté heslo.
ja nwm ono sa to stalo davno ale domena furt isla ja zase nwm aky email to bol da sa to zisit alebo yb ste to vedeli vy?
Ja to zistiť neviem, nevidím do systému. Skús si prejsť svoje maile ktoré používaš.
Prípadne sem ešte napíš názov konta aké by to malo byť a pre istotu aj domény ktoré sú pod ním aby admin mohol pozrieť na aký mail príde overenie keďže si ho zabudol.
uziv. meno bolo seomod a domeny war-life.tk ktore su uz na druhom hostingu
ano a preto som aj prestupil ale u vas mam ine weby ktroe mi niikde nejdu
zistil som heslo ale ked som si stiaohl cez webadmina stale to iste
ano odtial som to sutahola je tam 800 uzivatelov alebo 900
Stránky 1