Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
mám na Endoře doménu assessor.mzf.cz a na kvapem.cz zaregistrovanou doménu assessor.cz, která má nastavené nameservery na Endoru.
Potřeboval bych, aby mi chodily e-maily z @assessor.cz, ale přesměrování funguje pouze pro @assessor.mzf.cz
Přesměrování mám nastavené i na kvapem.cz, hláška o zakázaném přesměrování přijde z Endory - viz níže:
Reporting-MTA: dns; gmmr7.centrum.cz
X-Postfix-Queue-ID: 405098039589
X-Postfix-Sender: rfc822; pelanj@centrum.cz
Arrival-Date: Wed, 2 Apr 2014 15:39:21 +0200 (CEST)
Final-Recipient: rfc822; assessor@assessor.cz
Original-Recipient: rfc822;assessor@assessor.cz
Action: failed
Status: 5.0.0
Remote-MTA: dns; mail.endora.cz
Diagnostic-Code: smtp; 550 relay not permitted
Je možné to nějak nastavit u Vás ručně? Nebo mám tento problém řešit s kvapem.cz?
Šlo by eventuelně sloučit domény assessor.mzf.cz a assessor.cz do jednoho účtu? Na mé druhé doméně (amok-death.cz) přesměrování funguje bez problémů (doména je registrovaná přímo přes Endoru).
Děkuji
Jaroslav Pelán
No troška tomu nerozumiem, čo presne píšete, ale pôjdem postupne:
- na nasmerovanie domény na endoru je najjednoduchšie nastaviť NSSET na endoru
- je potrebné mať aspoň PLUS účet, aby bolo možné mať e-mail cez endora webmail. Ak nemáte a nechcete, alternatívou sú iné aplikácie ako napr. Live alebo Gmail. Efekt nakoniec bude rovnaký a to, že budú maily na adrese @assessor.cz (jednoducho povedané)
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
doménu assessor.cz máte ako ALIAS k doméne assessor.mzf.cz - tj nieje možné pre ňu vytvárať mail schránky, v prípade že chcete k doméne 2 rádu vytvárať mail schránky, je nutné si k nej založiť plnohodnotný webhosting vo variante PLUS alebo MEGA
To Lkopo: NNSET mám nastavený na Endoru. Plus účet mám na assessor.mzf.cz, podporou Endora mi bylo doporučeno si doménu převést na kvapem.cz a nasměrovat na Endoru.
JF: Jak píši výše, PLUS účet mám, jen bych jej potřeboval "přejmenovat" na assessor.cz - doména byla už před tím zaregistrovaná jinde.
Můj problém je, že nefunguje relay mailů z domény - nechci vytvářet jednotlivé schránky, ale aby mi veškerá pošta z "cokoliv@assessor.cz" chodila na definovaný e-mail. Stejně tak jako na mém druhém účtu - amok-death.cz
Upravil pelanj (2014-04-04 13:54:56)
Je možné presunúť PLUS účet na druhú doménu, ale je tam sankcia 2 mesiace skrátenia platnosti PLUS účtu:
Program Plus (Mega) je vždy vázaný na doménu, ke které byl zakoupen. Přenos na jinou doménu je možný výměnou za zkrácení jeho platnosti o 2 měsíce.
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
To by mi nevadilo.Co pro to musím udělat?
Díky za radu - musel jsem ale nejdřív zrušit alias, abych mohl doménu v účtu vytvořit...to jsem si neuvědomil, když jsem to zkoušel posledně. Data se snad podaří zkopírovat, takže téma je možné uzavřít, ještě jednou díky.
Stránky 1