Nejste přihlášeni
Přeji krásný den,
dnes jsem zakoupil u Kvapem.cz novou doménu a jelikož mám na ni u vás předplacen hosting Plus přesunul jsem ji na Endoru. Problém ovšem nastal (a to evidentně u mě) při převodu webu z adresy www.georgeweb.8u.cz na novou doménu www.penzion-sport.cz.
Web je vytvořen ve Wordpressu a evidentně jsem při postupu někde udělal chybu.
předem díky za pomoc Georgegold
Nemáte změněné DNS na Endoru viz http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?id=1321. U .CZ domény stačí změnit NSSET. Pak už jen překopírovat obsah (to už máte) a upravit si v databázi site url.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Díky za rychlou reakci - přesměrování jsem provedl dle návodu (zřejmě to chvilku potrvá) ale problém nastal když se chci k WP přihlásit - nedaří se (zřejmě jsem postupoval špatně a v nastavení jsem změnil URL již na novou doménu www.penzion-sport.cz - a od té doby se k nastavení nedostanu). Chápu-li dobře do WP se ted dostanu až po dokončení přesměrování domény?
ještě jednou předem díky G.
Pokud si v databázi změníte opět URL adresu na původní, tak se přihlásíte.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Kdepak dneska fakt nemám svůj den :-)
Myšleno v databázi Databáze MyISAM ? Za boha to nemůžu najít
Nie takto. Je potreba si nájsť cez FTP súbore zrejme pod názvom wp-config.php, tam nájdete prihlasovacie údaje do databázy. Potom sa vo Webadmine prekliknite na sekciu databáz, stlačte CTRL+F a vložte do hľadania prihlasovacie meno do Vašej databázy. Ak nájdete zhodu, kliknite naň (malo by Vás to nasmerovať do phpMyAdmin) a ak nebudete prihlásený automaticky, zadajte tie isté prihlasovacie údaje, aké máte v konfiguračnom súbore. Potom prehľadajte tabuľky (mala by mať v názve reťazec settings, pravdepodobne wp_settings) a tam si nájdete v záznamoch Vašu URL adresu. Tú len prepíšte a zmenu uložte.
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Rada dobrá leč pro mě amatéra složitá :-)
Ale každopádně i tak moc dík. Jen poslední dotaz - pokud jsem tedy v WP změnil v nastavení adresu na www.penzion-sport,cz bude po dokončení převodu domény vše ok a dostanu se opět klasickou cestou k Administraci webu?
omlouvám se za amatérský dotaz a znovu mi nezbývá než poděkovat za ochotu G.
Dopřesním kolegu:
jedná se o tabulku wp-options, hledejte název siteurl, u položky změníte http://www.penzion-sport.cz na http://www.georgeweb.8u.cz
EDIT:
Ano, pokud bude doména plně funkční, bude vše pracovat jak má.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Tak zatím jsem se dostal přes webFTP po otevření složky web k seznamu kde na wp-options nemúžu narazit - pouze wp config nebo seattings (nechci přepsat omylem něco jiného :-)
Někde evidentně dělám chybu - jsem ve správné tabulce nebo jsem vlezl do jiných dveří? :-)
Upravil Georgegold (2014-03-05 19:27:22)
Tohle je wp-config.php. Velice rychle to smažte, jsou tam uvedeny přístupové údaje k Vaší databázi!!!
Musíte se přihlásit do phpMyAdminu s uvedenými údaji, vybrat databázi a najít tabulku, v ní pak opravit uvedené.
1. Murphyho zákon:
smazáno - díky
Jen se znovu zeptám na jednoduchou věc - až se dokončí přesměrování domény nesrovná se tím zároven i tento problém?
ANO, již jsem na tento dotaz odpovídal výše.
Než proběhne kompletní přesměrování, můžete výsledek Vašeho snažení vidět zde.
1. Murphyho zákon:
Nemožné se stalo skutkem - právě jsem dle vašich rad uvedl vše k normálu. Ještě jednou velké díky jelikož vím, že se mnou nebyla jednoduchá práce.