Nejste přihlášeni
Zdravím,
je mi jasné, že následující problém se zde zřejmě již několikrát objevil - leč já hledal marně (zřejmě tedy i špatně) :-)
Proto mi případně stačí i odkaz k článku objasnující následující problém.
Mám na doméně http://www.georgeweb.8u.cz/ hotový web v programu Wordpress a rád bych ho co nejjednodušeji převedl na zatím nekoupenou (ale již přes váš web objednanou) doménu www.penzion-sport.cz a to včetně hostingového programu Plus (to celé na 1 rok). Rád bych provedl platbu dohromady a to převodem na účet.
Předem velmi děkuji za pomoc s pozdravem Georgegold
Upravil Georgegold (2014-03-03 23:14:59)
Uvedenú doménu 2 rádu máte nastavenú ako ALIAS, tj nemusíte prevádzať obsah. Postačuje zaplatiť doménu 2 rádu. Po zaplatení keď bude doména funkčná zmeníte v nastaveniach WP adresu webu na novú a obsah sa bude zobrazovať z novej adresy.
V prípade že požadujete k doméne 2 rádu mať možnosť vytvoriť aj mail schránku je nutné doménu ako ALIAS zrušiť a vytvoriť k nej bežnú hostingovú službu, napríklad rovno i s programom PLUS. Následne jedným kliknutím prekopírujete obsah FTP z domény na doménu priamo vo webadmin.endora.cz a zmeníte adresu stránky na novú.
Zdravím,
velmi děkuji za rychlou reakci. Jen ještě jedno doplnění - jakým způsobem mám tedy nejlépe postupovat, abych mohl bankovním převodem zaplatit naráz jak doménu 2 řádu, tak zároveň i službu webhosting Plus a to včetně emailové schránky a jakým způsobem pak po potvrzení platby pokračovat ?
předem velmi děkuji za odpověd a omlouvám s pozdravem Georgegold
Upravil Georgegold (2014-03-04 08:00:26)