Nejste přihlášeni
Stránky 1
Kopíroval jsem databázi na jinou doménu a v MySQL již tuto databázi nevidím, ještě jsem zjistil že mi zmizela jiná databáze. Ve webovém rozhraní webadminu je ale vidím a web funguje? Kde by mohl být problém?
Doména? Jakou databázi nevidíte? Dnes jste jednu databázi odstranil a včera dvě.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Nevidím tyto databáze: sunl240311872474 a sunl160911397440
Obě databáze se korektně zobrazují. Díváte se ve správném účtu?
Kontaktujte nás | FAQ
Asii jsem se dobře nevyjádřil. Nevidím je v phpMyAdmin. Ostatní vidím.
S jakým uživatelem se přihlašujete do phpMyAdmin? Pravděpodobně uživatel, se kterým se přihlašujete nemá přístup do této databáze. Když se přihlásíte s uživatelem "sunl240311872474", tak se v pořádku zobrazuje.
Kontaktujte nás | FAQ
Jo to bude ten problém, už to vidím. Šlo by tedy nějak přidat již existujícího uživatele do této databáze?
No tak to nepůjde, protože původní uživatel nejde smazat. Zřejmě něco jako "admin"
Aha tak v tom "admin" účte by ste tú databázu mať mali. Skúste kontaktovať technickú podporu na adrese info@endora.cz. Odpoveď čakajte ale najskôr až pondelok, kedy sa im začína prac. týždeň.
Upravil Lkopo (2014-02-07 22:44:26)
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Případně obě databáze odstraňte a potom je se stejným názvem znovu vytvořte. Automaticky by se měly k hlavnímu uživateli přidat.
Kontaktujte nás | FAQ
Databáze vytvorené cez rýchle aplikácie nie sú viditeľné v phpmyadmin v prípade že sa prihlasujete hlavným užívateľom účetu, tu je vidieť len manuálne založené databázy. Preto podstupujte tak ako písal Trade.
A proč jsem je tam předtím měl? Tyto databáze jsou aktivní už asi 3 roky a vše bylo OK. To bych pak potřeboval ale kopírovat obsah a tím pádem je nemohu nejdřív smazat.
Stránky 1