Nejste přihlášeni
Zdravím prosím dennemi aspoň raz nabehne tento error na niekolko a nejde mi web poradíte prosím lebo ma to sere nemože isť web stále bez týchto errorov a v htmlacces či jak sa vola nič nerobím aj ked nič nerobím na FTP tak to robí predom díky
Doména mi korektně běží. Je možné, že se jednalo o krátký výpadek. Potom si ještě můžete zkusit ve webadministraci aktivovat zobrazení php chyb, jestli se potom při chybě nezobrazí nějaký error.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Aha lebo to sa deje skoro kadý deň vypadne lebo niedy sa mi stávalo že sa mi nejaká vec pripisala do suboru .htmlacces...
Co přesně se tam připisuje?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
to teraz neviem ked sa to objaví cely vypis toho napíšem.... čo dá ked je ten error....
a máme to tu znova toto píše:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, root@endora.cz and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at www.craftguild.8u.cz Port 80
a zapl jsi vypis tech php erroru v administraci endory?
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
nie a kde sa to zapína prosím?
Jak psal kolega:
v administraci endory
Přehled domén -> doména -> na konci stránky Výpis chyb
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
dobre díky kuknem to a ozvem sa... čo píše