Nejste přihlášeni
Stránky 1
ahoj,
hned v zacatcich meho webu jsem narazil na problem, ze na strankach se objevuji hypertextova slova odkazujici na reklamu a tak... treba zde http://www.nihon.funsite.cz/origami/ slova "zabava" a "deti"... no a chci vede jak se toho zbavit. Endora to nedela, tim jsem si jisty, ta dela jen reklamni patku. a myslim, ze WordPress o taky delat nebude... takze s nejvetsi pravdepodobnosti tu reklamu bude vkladat jeden z mych pluginu. mam aktivovane:
Akismet
CAPTCHA
Facebook, Twitter & Google+ Social Widgets
Google XML Sitemaps
Limit Login Attempts
post-views
Revision Control
Spammer Blocker
WassUp Real Time Analytics
a i kdyz je vsechny deaktivuju, stale to tam je. uz jsem se snazil prolezt i vsechna nastaveni a nic. nevi nekdo co s tim prosim? jak se toho zbavit ? moc dekuji za odpoved...
je to reklama endory - v administraci, v detailu domeny kliknete na Reklama a zruste zatrzeni u "Pokud možno nevkládat reklamní patu"
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
aha! nikdy bych neveril, ze se takova vec bude skryvat pod zrovna takovouhle vetou... Mnohokrat dekuji
Funguje tato funkce hned, nebo se projeví až po nějaké době? Odšktl jsem tuto možnost, ale stále se reklamní slova objevují.
Zmena sa štandardne prejaví do pár minút. AK sa tak nestalo, prosím kontaktujte nás na info@endora.cz a administrátori preveria toto nastavenie a prečo sa u vašej domény nevykonalo.
Stránky 1