#1 2013-12-20 07:12:38

lesnipani
Endora uživatel

Nefungují někeré funkce při úpravě stránek a příspěvků

Ahoj,
hned na začátku avizuji, že jsem úplný začátečník. Vytvářím si ve wordpressu stránky www.lesnipani.cz. Až do včera to šlo celkem bez problémů. Najednou mi ale při úpravě již vytvořených stránek a příspěvků přestaly fungovat funkce jako "vložit odkaz", "mediální soubory". Chtěla jsem do vytvořené stránky vložit galerii. V záložce "Média" jsem si nahrála fotky a pak jsem chtěla vytvořenou stránku upravit a přes tlačítko "mediální soubory" do ní z nahraných obrázků vložit fotogalerii. Po kliknutí na tlačítko "mediální soubory" se ale nic neděje. Vůbec se mi neotevře knihovna médií, abych mohla zvolit obrázky k vytvoření galerie. Podotýkám, že jsem galerii u některých stránek vytvořila úplně bez problémů, ale najednou to nefunguje. Stejně tak, když chci vložit odkaz do již vytvořené stránky či příspěvku, tak to po kliknutí na ikonu "vložit odkaz" vůbec nic nedělá. Zkoušela jsem to na testovacích stránkách a tam to funguje bez problémů. Taky jsem si ověřila, že vše funguje do doby než stránku publikuji nebo uložím koncept. Pak jako by byly nějak zamčené. I když asi ne úplně, protože psát do nich lze.
Díky za radu a prosím nějak "lidsky" :-). Katka

#2 2013-12-20 11:23:07

henk
Podpora

Re: Nefungují někeré funkce při úpravě stránek a příspěvků

Zdravim,
težko určit v čem je problém, když to nehlásí ani chybu. Aktualizujte Wordpress, jestli není aktuální. Pak zkuste vymazat cache prohlížeče.
A když to pořád nepůjde, zkusil bych zapnout log_errors, display_errors v administraci (Přehled domén -> vašedoména: dole PHP nastavení). Jestli to pak bude hlásit nějaké chyby, poslat je sem.

#3 2013-12-20 11:48:12

lesnipani
Endora uživatel

Re: Nefungují někeré funkce při úpravě stránek a příspěvků

Vymazala jsem cache prohlížeče, odhlásila se a znovu přihlásila a už to funguje :-). Snad to vydrží! Díky moc!!!

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK