Nejste přihlášeni
Stránky 1
Nevím co se stalo, ale nejde otevřít odkaz amarylis.hys.cz. V Mozile to píše "Stránka, kterou se snažíte načíst, nemůže být zobrazena, jelikož server používá neplatný či nepodporovaný způsob komprimace dat." Nikdy se tato chyba, během několika let provozu ještě nevyskytla. Do databaze i do administrace se normálně dostanu. Prosím poraďte.
Kdy Vám stránka přestala fungovat? Prováděl jste nějaké úpravy na stránce? Aktivoval jsem Vám zobrazení php chyb. Je možné, že jste prováděl v souborech nějaké úpravy a vznikla chyba.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Přestala fungovat během dneška, nevím přesně kdy a žádné úpravy jsem nedělal. Podívám se ještě na toplist kdy přestala fungovat.
V 10:42 je poslední návštěva.
Zkuste chvíli vyčkat. Pokud bude problém přetrvávat, tak napište na info@endora.cz a admin se na to co nejdříve jak to bude možné podívá.
Dnes se stejný problém řešil zde http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?id=8753, akorát se jednalo o jinou aplikaci.
Kontaktujte nás | FAQ
Děkuji za ochotu. Stáhnul jsem si prozatím zálohu databáze i webu.
Doména je už plně funkční.
Kontaktujte nás | FAQ
Mám stejný problém pro doménu upsup.hys.cz - je tam joomla, přepojení na FTP bez problému a poslední návštěva včera. Zkusil jsem obnovit zálohu, ale nejsou tam rozdíly. Děje se něco se serverem? srv20.endora.cz nebo hack?
U mě doména stále není funkční, to jsem jen zkoušel nainstalovat novou verzi programu s databází. http://amarylis.hys.cz/ Také jsem zkoušel starší zálohu a nepomáhá. Nepřišel jsem na to, jestli to dělá databáze nebo program.
Upravil edward (2013-10-16 18:18:05)
Doména opět nefunguje, včera večer byla ale funkční. Doporučuji Vám vyčkat na odpověď admina.
Kontaktujte nás | FAQ
omlouváme se za komplikace. Chyba byla ve skriptu, který se stará o vkládanou reklamu. Mělo by být opraveno.
Děkuji za vyřešení. Endora je jednička.
Stránky 1