Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
dnes jsem byl na svých stránkách, kliknu a najednou se to načítá nějak dlouho. Poté to vyplivne error 500 - Internal Server Error. Týká se to domény theminecraft.eu. V době kdy se problém objevil jsem nic nenahrával ani neupravoval... Neví někdo co s tím?
//Edit 22:56
už to jede, zdá se, jak má
Upravil eake (2013-07-24 22:57:13)
Aktivujte si zobrazení PHP chyb a měl byste vidět, kde je chyba.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Dneska 27.7 se to stalo opět a žádná chyba v logu chyb není (z dnešního data).
Zkus si to přečíst celé, možná ji najdeš
Doména theminecraft.eu je funkční. Jak dlouho problém přetrvával?
Kontaktujte nás | FAQ
Stále přetrvává, zkuste třeba subdoménu http://pvpw.theminecraft.eu , hlavní stránky jsem přesměroval přes .htaccess
Problém může způsobovat více věcí (např. direktiva php_ v souboru .htaccess). Počkejte si na odpověď admina nebo napište na info@endora.cz
Kontaktujte nás | FAQ
htaccess je zcela v pořádku, když běží na jiným webu od endory, nemyslíte?
Psal jsem Vám, že chybu může způsobovat více věcí, ne jen uvedený konkrétní příklad. Proto Vám doporučuji vyčkat na odpověď admina, který problém vyřeší.
Kontaktujte nás | FAQ
Opraveno. Omlouvam se za komplikace
To je hezký, ale je to už podruhé v krátké době. Nějaké vyjádření proč k tomu dochází by nebylo?
Pravdepodobne ste delal nejake zmeny v administraci a spatne se vam pregeneroval virtual host pro domenu. Jako omluvu jsem vam prodlouzil plus program
Dobrý den, mám bohužel podobný problém instaloval jsem na svůj web spoustu pluginů (sranda.jecool.net) a druhý den mi web píše chybu do administrace se dostanu ale nevím jak z toho ven prosím poraďte předem velice děkuji.
Na doméně máte nainstalovanou aplikaci Joomla. Jakou chybu Vám to ukazuje? Myslíte chybu 404?
Kontaktujte nás | FAQ
Ano bohužel se mi tato chyba objevila a vůbec netuším co s tím administrace normálně jde.
Zkuste jedno z následujících řešení:
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=2699510
Kontaktujte nás | FAQ
Stránky 1