#1 2010-01-17 12:23:28

krystof08
Člen
Registrován: 2010-01-17
Příspěvky: 1

Re: prestehovani webu

dobry den, registroval jsem si web na ic.cz ale nebyl jsem zpokojen takže jsem chtěl vyzkoušet něco jineho a narazil jsem na endoru. web je napsán ve phpfusionu tudíž aby fungoval potřebuje MySQL databázy ale nikde jsem nenašel přístupové informace, ale i tak by mi to bylo k ničemu protože prosím o radu jak mam v phpfusionu zmenit ty pristupove informace.

Priklad:
pri registraci na ic jsem dostal
nazev databaze: hokus_pokus
hostname: mysql.ic.cz
jmeno: hokus_pokus
heslo: 123456

nyní potrebuji prihlasovaci udaje na endoru a potom mohl by nekdo poradit jak tyto informace zmenim v uz nainstalovanem phpfusionu?
dekuji vsem predem

Offline

#2 2010-01-18 00:08:56

netbrana
Endora rádce
Registrován: 2009-10-29
Příspěvky: 103
Web

Re: prestehovani webu

php fusion jde nainstalovat i z administrace endory jedním kliknutím na tlačítko. Sama se vytvoří databáze a propojí se se systémem. Během pár vteřin budeš mít funkční php fusion. U každé domény by měl být odkaz nazvaný aplikace (ozubené kolo) kde máš na výběr ze 4 redakčních systémů včetně php fusionu. Přihlašovací jméno do nainstalovaného systému je mám tušení admin a heslo je stejné, jako heslo s kterým se přihlašuješ do webadminu na endoře.

Pokud i přesto chceš php fusion instalovat sám, tak si musíš nejdříve databázi vytvořit v administraci svého účtu. První vytvoříš databázi kterou pojmenuješ jak chceš. Potom si vytvoříš uživatele, nastavíš heslo a dáš mu přístup do tebou vytvořené databáze. Jako hostname uvedeš localhost. Tzn. Máš uživatelské jméno, heslo, jméno databáze i hostname.

Ale doporučuji nainstalovat php fusion přes webadmin na endoře. Je to za pár vteřin hotový a nemusíš zbytečně tahat soubory systému přes ftp a pak instalovat.

Snad jsem vše napsal správně :-)


www.netbrana.cz - bezplatný poptávkový systém a katalog firem

Offline

#3 2010-01-18 20:46:38

Own3R
Člen
Registrován: 2009-10-27
Příspěvky: 149

Re: prestehovani webu

Ano, přesně tak smile


České Filmy ke stažení / Tipy na Hry ke stažení / Sleduj Seriály Online / Přidávej Pr články ! smile

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK