Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
dnes se mi stala taková divná věc. Po zadání adresy <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.mcspeedcraft.eu">www.mcspeedcraft.eu</a><!-- w -->, hostované od vás mě stránka jakoby hodí na google. Vůbec nevím čím by to mohlo být a tak se vás ptám.
Doména se mi nikam nepřesměrovává.
Chybu bych hledal:
ve Vašem PC - nějaká infekce... Vyzkoušejte i z jiného PC
u poskytovatele, který může toto směrování způsobit... více zde o tomto problému psal i JF
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Po restartu PC, jsem se dozvěděl, že to dělá i kamarádovy s jiným poskytovatelem. Dělám mu to úplně to stejně co mě. Ani na jiném PC nefunguje. Zkusím ještě antivir. Ohledně toho že JF psal o tomto problému, nešlo by to více upřesnit např. odkazem? Vůbec nevím co mám hledat.
A teď jsem ještě zjistil že subdomény normálně fungují. Takže je možné že by to teoreticky mohlo být v rootu webu což je RS PHP-Fusion.
Mě doména funguje korektně.
PHP Fusion, Zrušeno - Novinky. Po kliknutí na Zrušeno je načtena stránka http://refmoxcraft.mzf.cz
1. Murphyho zákon:
pokud se pamatuju tak php fusion přesměrovává na google zabanované uživatele
ale jisty si nejsem
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Super, provozujete zálohy? Někdo konkrejtněji morlox330, mi naboural web...
Pokud je záloha k dispozici, tak můžete zažádat o obnovu ve webadministraci v záložce Zálohy.
Záloha by měla být k dispozici také na Vašem FTP pod jménem web.backup.xxxx, kde xxxx je datum a čas zálohy webu.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Takže pokud jsem dříve nežádal o zálohu nemám na ni teď nárok?
O zálohu webu - pokud existuje - si můžete "zažádat". Vyberte den kdy web byl funkční a počkejte na vygenerování zálohy.
Pravděpodobně také budete potřebovat databázi - tu se domnívám, že více než web. Tam jsou uloženy všechny články a informace.
1. Murphyho zákon:
Dobrá tedy. Co bude rychlejší? Požádat o zálohu nebo jen nainstalovat znovu PHP Fusion a obnovit databázi?
Osobně bych nejprve obnovil databázi ze zálohy a v případě problémů poté FTP.
1. Murphyho zákon:
Uvědomil jsem si že měl jen práva na webu. Což znamená jen obnova databáze a už to jede. Díky za veškerý strávený čas tímto mým problémem. Můžete klidně lock.
Stránky 1