#1 2013-04-04 18:49:37

Acer140
Člen

Re: 2 problémy

Dobrý den, mám dva problémy, první je to, že si chci u domény hernicentrum.eu udělat email, někdo mi řekl, že to jde přes outlook. com, ale nevím jak je to asi něco s DNS servery, jako jsem dával DNS na endora.cz z WEDOS, ale rád bych věděl jak si tedy udělám email <!-- e --><a href="mailto:info@hernicentrum.eu">info@hernicentrum.eu</a><!-- e -->. A druhý problém, v nastavení domény lze udělat to, že se překopíruje obsah z jiné domény, ale když bych to překopíroval nestane se nic s doménou?

#2 2013-04-04 19:53:32

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Web

Problém přesměrování (vytvoření) pošty outlook.com již zde byl řešen, použijte Hledat, popř. http://help.outlook.com/cs-cz/140/cc188663.aspx

Překopírování obsahu domény na druhou na jednom účtu lze provést v administračním rozhraní, v řádku dané domény -> Ostatní -> Překopírovat data z webu domena.tld na -> vybrat doménu kam překopírovat z rozevíracího seznamu -> Zkopírovat.
Tím dojde pouze k překopírování obsahu FTP, nikoliv databáze. Podle použitého CMS se musí provést změna nastavení v dané databázi.

1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

#3 2013-04-04 20:00:03

Acer140
Člen

Noo to je sice hezký ale já jsem omilem klik na google apps a už to tam nemam to přeměrování ale rád bych to udělal děkuji za to co už neudělám spal jsem to v druhé otázce, a taky jsem pěkně zkopíroval data z jiné domény a už ty data nemohu ani opsat protože zmizely. Máte to na emailu posílal jsem přes formulář.

#4 2013-04-04 20:05:11

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Web

Nastavení MX záznamů pro doménu 2.řádu provedete v řádku této domény v části DNS. Staré (googleapss) smažte a vytvořte si nové podle Vaší potřeby.

Při každém kopírování je na FTP vytvořen adresář s původním obsahem webu. Lze tedy jednoduše data vrátit zpět.

Zbrklost není dobrou cestou. Chce to i číst obsah obrazovky.

1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK