#1 2013-03-27 20:25:17

Sborez
Člen

Re: Nastavení e-mailu na gmail

Dobrý den, dnes kolem poledne jsem si v administraci u jednoho webu nastavil svůj e-mail pro příchozí poštu na <!-- e --><a href="mailto:med@medzvysociny.eu">med@medzvysociny.eu</a><!-- e --> Přesměroval jsem to na svůj e-mail na gmailu. Když jsem to zkoušel, tak mi ze začátku chodila hláška o tom, že zpráva je nedoručitelná, teď mi sice nic nepřijde, ale zpráva na gmail nedorazí, tzn může viset někde u vás na rozhraní? Nebo mám poštu z domény přesměrovat na nějaký seznamácký e-mail? Díky za radu.

#2 2013-03-27 20:29:28

Trade
Endora rádce
Místo: Česká republika
Web

Můžete si přesměrovat na nějaký účet např @gmail.com, @seznam.cz pomocí webadministrace.
Pokud chcete mít e-mail přímo <!-- e --><a href="mailto:med@medzvysociny.eu">med@medzvysociny.eu</a><!-- e --> a odesílat i přijímat z něho poštu, tak si pro danou doménu musíte vytvořit služby Google Apps, které jsou ale již zpoplatněny (prvních 30 dní je zdarma).
Můžete si taky vytvořit účet u Microsoftu na domains.live.com, který je zdarma.

Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz

#3 2013-03-27 20:33:41

Sborez
Člen

To právě vím, přesměroval jsem si to na svoji soukromou gmail.com, Google apps si zřizovat nechci, takže jsem pouze do okýnka "Nastavení přesměrování e-mailu" nastavil svoji adresu a zadal "Nastavit", pak předpokládám podle informací, které uvádíte, že kdokoliv pošle cokoliv na e-mailovou adresu <!-- e --><a href="mailto:cokoliv@medzvysociny.eu">cokoliv@medzvysociny.eu</a><!-- e -->, pak by to mělo přijít na mou soukromou adresu, kterou jsem nastavil v administraci. Pokud se mýlím dejte vědět. Díky

#4 2013-03-27 22:56:30

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Predpokladáte správne. Dané presmerovanie sa správa ako doménový kôš.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK