Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, mám problém. Udělala jsem si u vás webové stránky -www.nechvatalovaphoto.mzf.cz-potom jsem si koupila doménu na forpsi a převedla k vám-lenkanechvatalova.cz. Měla jsem dva stejné weby, tak jsem chtěla ten původní odstranit a dala jsem smazat doménu v administraci. To jsem asi udělala špatně, protože se mi smazalo vše i na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.lenkanechvatalova.cz">www.lenkanechvatalova.cz</a><!-- w -->. Můžete mi prosím poradit co s tím? Moc děkuji za odpověd. Lenka
Špatná konfigurace CMS.
V databázi zůstaly odkazy na starou doménu nechvatalovaphoto.mzf.cz. Pokud jste FTP překopírovala, pak o data nepřijdete.
Musíte změnit v administraci CMS (WordPress) umístění stránek a na novou doménu, tedy vymazat .mzf
Pokud máte i v článcích takovéto odkazy, pak změňte i tyto.
Pokud by to nešlo provést v administraci stránek, pak to lze provést přímo v databázi v prostředí phpMyAdmina.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Děkuji za odpověd. FTP jsem nepřekopírovala, a do administrace wordpressu se nedostanu, hlásí mi to, že ta stránka neexistuje. můžete mi poradit ještě jednou? Jsem v tomto začátečník. Děkuji moc Lenka
Pak musíte v phpMyAdminu veškerý výskyt řetezce nechvatalovaphoto.mzf.cz nahradit lenkanechvatalova.cz.
Základní nastavení jsem Vám v databázi opravil tak aby jste se dostala do administračního rozhraní WP. Zbytek musíte opravit ručně v administračním rozhraní WordPressu.
... FTP jsem nepřekopírovala ...
Na doméně však soubory máte. Jak se tam tedy dostaly?
1. Murphyho zákon:
Jak se tam ty soubory dostaly nevím, když jsem převáděla tu novou doménu, dělala jsem to podle nějakého návodu odtud, tak možná tím. Byl by jste tak hodný a nastavil mi to základní nastavení popř. mě navedl dál? Děkuji moc za ochotu!
Změnu jsem Vám v databázi provedl. Do administračního rozhraní by jste se měla dostat bez problémů.
1. Murphyho zákon:
Ted čtu, že už jste nastavil to zákl. nastavení. Děkuji, jdu to zkusit.
Do wordpressu jsem se už dostala- velký DÍK! Data tam jsou, jen trochu jinak než jsem měla, ale s tím si poradím. Hezký den Lenka
Stránky 1