Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
včera (22.2.2013) jsme si u Vás založil doménu http://www.vs-servis.cz. Na FTP se připojím v pořádku, soubory mohu nahrávat také, ale při zadání adresy do prohlížeče mi Chrome vypisuje chybu, že se "nepodařilo nalézt server".
Soubory nahrávám standartně do složky WEB. Zkoušel jsem i ukázkovou verzi CMS Joomla, kterou nabízíte v administraci, soubory se poté ukážou v pořádku nahrané na FTP, ale při pokusu o zobrazení jako webovou stránku se mi opět ukáže výše zmíněná chyba.
V administraci v přehledu domén jsem také objevil, že pokud kliknu na DNS, zobrazí se mi hláška: "Doména vs-servis.cz není aktuálně zaregistrována, nebo neběží ze serverů endory. Editace nemusí mít požadovaný efekt!".
Děkuji za pomoc
Smutný Jakub
Doména neexistuje, není registrována u žádného registrátora.
Přecházel jste od nějakého hostingu nebo jste si doménu objednával včera u Endora.cz poprvé?
Do Vašeho emailu by Vám měl také přijít email s informacemi o zaplacení služeb.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Platba není připsána na účet Endora a tedy doména není zaregistrována. Jakým způsobem jste prováděl platbu? Pokud převodem na účet, pak bude převod realizován v první pracovní den, tj. v pondělí.
Na doméně se nenachází žádný soubor. Obsah domény lze vidět na této adrese před zaregistrováním.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1