Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, na localhostě jsem si vytvořil stránku a bezproblému fungovala, pro přesunu na endora už bohužel ne....Jedná se o stránku http://apls.g6.cz/, nevíte někdo kde by mohl být problém?
Na webu nemáte kompletní obsah Drupalu, nějaké soubory vám tam chybí.
Také máte špatně nastaveno heslo
Access denied for user 'drup120213412635'@'srv82.endora.cz' (using password: YES)
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Odkazujete v souboru nastavení na nesprávnou databázi a nesprávného uživatele.
Změňte si nastavení ručně, ve vhodném editoru (PSPad, NotePad++), dle názvu databáze a uživatele, které máte nastaveny v administraci Endora v části Databáze.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Ručně jsem upravil jméno a heslo kterym se na localhoste prihlasuji, ale error porad stejny.... :?
Ještě mě napadlo, že je problém v tom, že nevím ka mse má kopírovat ta moje databáze mysql....
Údaje máte správné, stránky mi běží korektně.
Vymažte cache a cookies Vašeho prohlížeče.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
No už jsem to vyřešil, ale problém je že úvodní stránka najede, ale když kliknu na cokoliv tak konec
Opravdu to nechápu, nahrane jsou určitě všechny soubory z localhostu, ale objeví se jenom úvodní stránka a ať kliknu na cokoliv tak to spadne...
Můžete mi ještě prosím poradit kde bych našel ten error.log?
Tak vyřešeno, stačilo odkomentovat následující řádek v htaacces... RewriteBase /.....Potom jsem narazil na problém, že mi nešlo měnit php, to jsem vyřešil tak, že jsem vložil do htaacces tohle: php_value register_globals "on"
Snad už to bude dál bez problémů
Stránky 1