Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
mám dva problémy s mapou stránek na lucerně http://www.lucerna.g6.cz/?page_id=572
Za prvé, po přidání odkazů na články v dalších rubrikách už nelze uložit.
Za druhé, při podtrhnutí podnadpisků, v případě že začnu psát dále se podtrhnutí vymaže.
Jak mám těmto problémům předejít při dalším vývoji mapy stránek?
Dále bych chtěl využít příležitosti, že mám vážný problém a zeptat se na něco jednoduššího, pročež bych vlastní téma nezakládal. Neznáte nějaký hezký plugin pro stvoření galerie vybraných obrázků?
Veselé a šťastné Vánoce přeje Karel99
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Tuším, že to tedy budu muset udělat ručně pomocí hrefu a íčka. Kde se dají uložené stránky nalézt?
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Nějak jsem se do toho pustil sám a jádro problému nalezl. Měl jsem nastavené zobrazení starší podoby mapy stránek, uložené automaticky ve stejnou minutu.
Stránky 1