Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den
stal se mi problém. Mam vytvořenu doménu odvsehoneco.maweb.eu na které jsem vytvořil stránku ve WordPressu. Dnes jsem přidal ještě jednu doménu kartarkajaja.maweb.eu. Nechápu jak k tomu došlo ale vytvořená stránka na doméně odvsehoneco.maweb.eu zmizela a na obou doménách je úvodní stránka. Může mi to někdo vysvětlit? Díky
Obe domény sú v systéme a na oboch doménach je nainštalovaný WordPress cez rýchle aplikácie. Takže nejak nechápem čo a kam zmizlo, môžete to konkretizovať?
odvsehoneco.maweb.eu - registrácia 02.11.2012 11:18:03
kartarkajaja.maweb.eu - registrácia 06.11.2012 23:27:51
Na doméně odvsehoneco.maweb.eu jsem měl již vytvořenu a dokončenu stránku. Nyní je tam pouze úvodní stránka WordPresu. Když se podíváte je tam 60MB/ 2GB to znamená, že tam jsou již nějaká data. Prostě ta stránka co jsem tam vytvořil je pryč.
Takto se jmenoval projekt který tam byl vytvořen
Filmy on-line
http://www.odvsehoneco.maweb.eu
Přidal jsem novou doménu do systému a na tu nainstaloval WordPres. To jsem pravděpodobně neměl.
už jsem to začal dělat znova nevadí příště dam pozor. díky
Ještě pro jistotu. Docela tu druhou domenu potřebuji, je tedy nezbytné na obou doménách mít nainstalovaný WP to znamená na každé samostatně? Děkuji
Na doméně http://www.odvsehoneco.maweb.eu/ porušujete zákony ČR.
Tím, že uveřejňujete díla chráněná autorským zákonem bez toho, že by jste k tomu měl patřičná oprávnění se dopouštíte minimálně přestupku, ne-li trestného činu.
Je sice hezké, že na své úvodní stránce sdělujete, že videa jsou z volně dostupných zdrojů, ale také Vám musí být jasné, že tam nejsou umístěna legálně.
Pokud by jste odkazoval přímo na stránky autora, nebo stránky kde je výslovně uvedena možnost dalšího šíření, bylo by vše v pořádku.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
ok díky
Stránky 1