Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj,
keď chcem importovať v phpMyAdminovi databázu, napíše, že súbor sa nedá čítať.
Súbor je pritom v poriadku.
poslete mi prosim dany soubor na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> at muzu zjistit kde je chyba
zdravim... mam rovnaky problem... taktiez posielam subor
Vim ze tenhle problem uz nekdo hlasil a proto to chci vyzkouset - me to funguje bez problemu tak uvidime s vasima dumpama. Nebo jestli to neni problem prav.
ok... daj vediet ako dopadlo pripadne ako ten problem mozme vyriesit diki.. moc
ako teda s tym importom databaz? ... stale to nejde
mijorozec: tak ten dump v poradku neni Ani pres shell to tam nejde narvat viz :
ERROR 1153 (08S01) at line 765: Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes
toto sem obesel nastavenim v mysql ale pres phpmyadmin to furt nejde Tak mi to istak posli jeste jednou na mail a napis do jake db to chces naimportovat
weboss: od tebe sem zadny dump asi nedostal.
Kazdopadne z jakeho systemu ten dump je?
diki databaza uz je na mieste
bude sa dat v buducnosti normalne importovat alebo vzdy sa treba obratit na admina?
Trochu se ztracim v tom komu sem co importoval. Importy normalne funguji jen ty vase dumpy maji nejakou spatnou slozku.
Vytvořil jsem zálohu stávající databáze, databázi vyprázdnil a pokusil se o import. Stále se objevuje, že soubor nelze přečíst. Zkoušel jsem zálohy bez komprese i zip.
Poslete mi prosim import na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> s nazvem db kam ji chcete nahrat.
Tak import pres phpmyadmin by mel byt snad vyresen.
Ahoj, mám problém. Když chci importovat tak mi to napíše že nemám přístup pro import :-( nutně potřebuji obnovit 3 webové stránky které jsem už jednou měl na endoře a databáze zazálohoval ale nejdou mi naimportovat :-( POmůžete mi rposím? :-(
Akú chybu ti to vypisuje presne? Možné je že rovnakú ako každému kto to neovláda že príkazom v importe sa snažíš vytvoriť databázu čo cez phpmyadmin nieje možné. Preto treba daný riadok vytvorenia databázy z importovaného súboru odstrániť.
Dobrý den, už jsme na to přišel :-) děkuji, byl to špatný postup importu :-)
Stránky 1