Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den prosím odbanujte mi můj web http://htmlsnadno.8u.cz smažu ty příspěvky co tam byly jako důvod zabanování předem díky.
Ano jen se zeptám kdyby jsem napsal do patičky že jsem čerpal z webu interval.cz tak bych to mohl nechat ?
Vím že mám použít EDIT ale napíšu to zvlášť takže ted píšu redakci na email cituji:
Dobrý den,potřebuji se zeptat směl by jsem z vašeho webu interval.cz kopírovat články na svůj web ? na patičku napíšu že čerpám z vašeho webu předem děkuji za info
S přáním hezkého dne,
Martin Myška
Tak doufám že odpoví
EDIT:Ted jsem to přečetl počkám jestli do zítřka odpoví POKUD NEODPOVÍ TAK TO MAŽU.
EDIT:Jo a ještě se zeptám když budu mít souhlas od autora emailem tak kam vám to mám poslat nebo mi musí něco podepsat ?(myslím nějakou smlouvu)
No doopravdy nevím,ale možná by to vzali jako "reklamu" ale taky si myslím že to nepotvrdí.
Takze ne,proto se vas musim zspeptat mam presne 583 prispevku a wordpress je nevim proc ale wordpress to vse nepobere a nedokaze je najednou smazat nevite jak je vsechny smazat ?
Tak tedy zkusim tu databazi jen nevim kde najit presne ty tabulky :idea: jo uz mam napad kdyby jsem zamenil databaze ze stare na novou tak to pomuze smazat ty prispevky ?
Tak... smazáno
Stránky 1