Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj, někde jsem četl, že s programem MEGA je doména zdarma a teď to nemůžu najít.
Ne, že by tam byl takový traffic, to vůbec, ale ty stránky se možná hodí na nějaké místo a tam už by to chtělo nějakou civilizovanou adresu ať se to pak nemusí editovat dodatečně.
Když si přes endoru nechám takhle udělat i doménu, budu muset sahat do wordpress kódu nebo se to přesměruje nějak automaticky? Radši bych, kdyby se na to sahat nemuselo
díky
Ahoj, někde jsem četl, že s programem MEGA je doména zdarma a teď to nemůžu najít.
...
http://endora.cz zaregistrovat doménu zdarma.
... Když si přes endoru nechám takhle udělat i doménu, budu muset sahat do wordpress kódu nebo se to přesměruje nějak automaticky? Radši bych, kdyby se na to sahat nemuselo ...
Nerozumím této otázce. Co by se mělo přesměrovávat?
Obecně jakýkoliv CMS, který se nainstaluje (s patřičnými přihlašovacími údaji) na danou doménu funguje na této doméně bez ohledu na to jaký je registrátor domény.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Aha tam to je. Ale já už free hosting s doménou třetího řádu mám a to bych chtěl jen předělat na MEGA a doménu zdarma. To se mi zdá vzhledem k té ceně nejjednodušší a nejlepší. A stačí hlídat jeden payment
Otázka právě je, jestli bych se musel vrtat v tom co už mám nebo by to šlo udělat nějak inteligentně
A na 3 roky a dýl je taky doména zdarma?
Fajn, dík
Ehm, a nevíš jestli by se to dalo zaplatit jinak než přes bankovní účet? Třeba přes poštu převodem na účet. Jde o to, že já žádný nemám a nechci si ho zakládat jenom kvůli tomuhle
[size=150:1jehkgrl]Jak mohu programy zaplatit?
Aktuálně je podporována platba na účet (včetně slovenského) a platba kreditní kartou. Při celkové platbě nad 250Kč je možná i platba pomocí služby PayPal.
Zdrojový kód | Změř si rychlost webu
Stránky 1