Nejste přihlášeni
Zdravím,
už dlhšiu dobu sa pokúšam spojazdniť E-shop cez systém osCommerce vo verzii v3.0.2.
Pri inštalácií mi pekne ukáže, že hosting je plne kompatibilný so systémom, ale keď vlastne zadám všetky potrebné údaje (database name, user atd...) a dám pokračovať, tak vlastne iba načítava: Testing database connection.. a ďalej sa nič nedeje.
Na internete som toho moc nenašiel ohľadom tohto problému, preto sa obraciam na Vás.
S pozdravom Patrik
Hláška "Testing database connection..." zní Ajaxově. Možná stejný problém jako je (nebo byl) s nejnovější verzí Joomly při instalaci. Hádá se to s reklamou. Je to možné?
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
nainštalované to je na adrese http://patrikkopac.6f.sk/. Súbory sú určiťe všetky správne uploadované. A vlastne údaje o databáze atd... som vlatsne vytvoril "Rýchle vytvorenie uzivatela a databazy" tak vlastne odtial som to skopíroval. Takže by mali byť tiež v poriadku.
Ak by ste mohli vyskúšať niekto skúsenejší nainštalovať tento eshop a teda vyskúšať či by to aj vám nerobilu tu chybu.
Pokud je to tak jak jsem říkal, tak to nemá smysl zkoušet, chyba tam bude stejně.
Nainstalujte si to na localhostu a překopírujte všechny soubory, pak stačí změnit v nějakém config souboru přístupové údaje do databáze. Při takovémto postupu nevidím důvod, proč by to pak nemělo fungovat...
Endora plugin!
Pokud je to tak jak jsem říkal, tak to nemá smysl zkoušet, chyba tam bude stejně.
Nainstalujte si to na localhostu a překopírujte všechny soubory, pak stačí změnit v nějakém config souboru přístupové údaje do databáze. Při takovémto postupu nevidím důvod, proč by to pak nemělo fungovat...
a ako to mám nainštalovať na localhost? a tu reklamu ako môžem vypnúť? :shock:
ono v podstate je jedno co napíšem do tých políčok.... vždy to vypisuje testing database...
takže, nainštalovať to na mojom pc, cez nejaký program a potom to len uploadnuť na server?
Endora plugin!
Ok super... ďakujem, keď prídem domov z roboty hneď to vyskúšam a podám správu