#1 2012-04-26 16:27:12

guest
Host

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Zdravím.
Mám následující problém.

Vytvořil jsem si v zakoupeném artisteeru šablonu pro web v HTML a nahrál ji na freehosting endora.cz. Ve všech ostatních prohlížečích stránky jedou výborně, ale když je navštívím v IE libovolné verze, tak jsou rozjeté. //Viz web//

<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.slm.g6.cz/test">www.slm.g6.cz/test</a><!-- w -->



Na placeném hostingu Gigaserver jde v pořádku.

a mě zajímá jak rozjet šablonu na Endoře pro IE.

#2 2012-04-26 17:46:05

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

guest napsal:

... mě zajímá jak rozjet šablonu na Endoře pro IE.

To není o Endoře, ale jak jste naznačil o IE. Zkuste propátrat nastavení ve Vašem programu Artisteer, zda neobsahuje jiná nastavení pro IE.

Jinak řečeno, pokud se stránky povedou udělat pro IE, pak téměř 100% fungují v jiných prohlížečích.


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

#3 2012-04-26 17:52:52

guest
Host

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

kksmirice napsal:

To není o Endoře, ale jak jste naznačil o IE. Zkuste propátrat nastavení ve Vašem programu Artisteer, zda neobsahuje jiná nastavení pro IE.

Jinak řečeno, pokud se stránky povedou udělat pro IE, pak téměř 100% fungují v jiných prohlížečích.

Myslím si, že to o Endoře bude, teď jsem hodil úplně tu samou ukázku na placený hosting

http://vinarnasvetluska.cz/test/

A tam to funguje i v IE tak jak má.

#4 2012-04-26 18:07:47

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,908

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Je to záhada, lebo keď som to prekopíroval na jednu z mojich domén http://niesom.hrr.sk/slm-g6-cz/ (beží na FREE účte, server 3) tak to beží v IE korektne. Skúšal som to i u websupportu a tam to je tiež OK, a taktiež u PLUS programu (tiež server 3) je to OK. Tebe to beží na servery 4. Napísal som adminovi ktorý sa na to pozrie a snáď nájdeme príčinu čo je rozdielne nastavené. Takže prosím o strpenie kým sa k tomu admin vyjadrí.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#5 2012-04-26 19:37:27

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Zajímavý úkaz....

na serveru5 free hosting zobrazení korektní (bez obrázků)
http://prolamy.hys.cz/stranka.html


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

#6 2012-07-19 21:18:14

guest
Host

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Opět bych chtěl otevřít tento dotaz. Mám opět samý problém

#7 2012-07-19 21:31:33

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

doména?


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

#8 2012-07-19 21:59:40

guest
Host

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Zdravim. Opet na Vas apeluji s chybou, kterou jsem resil nedavno. Jedna se o totez, co minule, a to jest: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=34&t=5406">viewtopic.php?f=34&t=5406</a><!-- l -->
Zde posilam na ukazku:
srv40: http://slm.g6.cz/beta3/
srv50: http://koment.g6.cz/

Co mi k tomu reknete?
Je mozne cely muj ucet vcetne free domen prevest na vase jine free servery?
Dekuji za kladne vyrizeni zadosti

#9 2012-07-19 22:06:51

Martin
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2011-01-19
Příspěvky: 1,375
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Vidím problém na té první stránce beta3. Protože máte komentář před doctype, IE se s tím nějak neumí poprat (a podle specifikace je to tuším dobře) a proto padá do quirk módu a stránka se rozpadne. Nechce doctype jako úplně první a mělo by se to opravit. Ta druhá je v pohodě.


Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!

Offline

#10 2012-07-19 22:08:31

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Zkusil bych lépe napsat

<!--[if IE 7]><link rel="stylesheet" href="style.ie7.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->

na

<!--[if gte IE 7]><link rel="stylesheet" href="style.ie7.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->

Pro verzi 8 a výš již definice neplatí...

@Martin
na druhé stránce je doctype správně a stránka se již zobrazí korektně...


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

#11 2012-07-19 22:12:26

guest
Host

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Problém je v tom že za to já nemůžu. První řádek kódu z pspadu:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"[]>

Je to tak uplně u obou dvouch, takže chyba bude asi u endory, protože na obou webech jde úplně o stejný obsah nakopčený z jedné složky bez úprav.

#12 2012-07-19 22:13:58

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Není to u obou!!!
ten první web má doctype zakomentované <!-- <ddoctype...> -->


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

#13 2012-07-19 22:14:54

Martin
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2011-01-19
Příspěvky: 1,375
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

No stejné to moc není, když u beta3 je doctype zakomentovaný...


Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!

Offline

#14 2012-07-19 22:15:26

guest
Host

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Ale to zakomentovává asi endora se špatným nastavením:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"[]>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr" lang="en-US" xml:lang="en">
<head>
    <!--
    Created by Artisteer v3.1.0.48375
    Base template (without user's data) checked by http://validator.w3.org : "This page is valid XHTML 1.0 Transitional"
    -->
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <title>Page 1</title>



    <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" media="screen" />
    <!--[if IE 6]><link rel="stylesheet" href="style.ie6.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->
    <!--[if IE 7]><link rel="stylesheet" href="style.ie7.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->

    <script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="script.js"></script>
   <style type="text/css">
.SLM-post .layout-item-0 { padding-right: 10px;padding-left: 10px; }
   .ie7 .SLM-post .SLM-layout-cell {border:none !important; padding:0 !important; }
   .ie6 .SLM-post .SLM-layout-cell {border:none !important; padding:0 !important; }
   </style>

</head>
<body>
<div id="SLM-page-background-glare-wrapper">
    <div id="SLM-page-background-glare"></div>
</div>
<div id="SLM-main">
    <div class="cleared reset-box"></div>
    <div class="SLM-box SLM-sheet">
        <div class="SLM-box-body SLM-sheet-body">
<div class="SLM-bar SLM-nav">
<div class="SLM-nav-outer">
	<ul class="SLM-hmenu">
		<li>
			<a href="./new-page.html" class="active">Page 1</a>
		</li>	
	</ul>
</div>
</div>
<div class="cleared reset-box"></div>
<div class="SLM-layout-wrapper">
                <div class="SLM-content-layout">
                    <div class="SLM-content-layout-row">
                        <div class="SLM-layout-cell SLM-content">
<div class="SLM-box SLM-post">
    <div class="SLM-box-body SLM-post-body">
<div class="SLM-post-inner SLM-article">
                                <h2 class="SLM-postheader">Page 1
                                </h2>
                                                <div class="SLM-postcontent">
<div class="SLM-content-layout">
    <div class="SLM-content-layout-row">
    <div class="SLM-layout-cell layout-item-0" style="width: 100%;">
        <p>Lorem ipsum dolor sit ahmed</p>
    </div>
    </div>
</div>

                </div>
                <div class="cleared"></div>
                </div>

		<div class="cleared"></div>
    </div>
</div>

                          <div class="cleared"></div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
            <div class="cleared"></div>
            <div class="SLM-footer">
                <div class="SLM-footer-body">
                            <div class="SLM-footer-text">
                                <p><br /></p>
                                                            </div>
                    <div class="cleared"></div>
                </div>
            </div>
    		<div class="cleared"></div>
        </div>
    </div>
    <div class="cleared"></div>
    <p class="SLM-page-footer"></p>
    <div class="cleared"></div>
</div>

</body>
</html>

#15 2012-07-19 22:16:35

guest
Host

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Je to úplně stejné. Však jsem to ted nahrával ze stejné složky

#16 2012-07-19 22:17:54

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

guest napsal:

Problém je v tom že za to já nemůžu. ...

<!--DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"[]-->

To asi pravda nebude, že?

guest napsal:

Je to tak uplně u obou dvouch, takže chyba bude asi u endory, protože na obou webech jde úplně o stejný obsah nakopčený z jedné složky bez úprav.

A to také není pravda!

Asi Endora nezakomentovává nic... To by odsud rychle uživatelé utíkali, když by jim hosting něco zakomentovával v kódu!!!


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

#17 2012-07-19 22:18:25

guest
Host

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Chcete poslat ftp přístupy???

#18 2012-07-19 22:18:31

Martin
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2011-01-19
Příspěvky: 1,375
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

To je zajímavé, podívejte se do WebFTP, jestli je ten soubor upravený (s komentářem), pokud ano, komentář zrušte a když se tam ukáže po uložení znova, bude se to řešit na straně serveru.


Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!

Offline

#19 2012-07-19 22:23:25

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

guest napsal:

Chcete poslat ftp přístupy???

Záleží na Vás.


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

#20 2012-07-19 22:24:22

guest
Host

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Webftp:otndn.png

#21 2012-07-19 22:26:28

guest
Host

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

FTP přístup:
srvx0.endora.cz
USR: xxxx
PWD: xxx

#22 2012-07-19 22:28:00

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Zkuste znovu zkopírovat řádek s doctype pod sebe. Vytvořit tedy dva stejné řádky - uvidíme zda také bude zakomentován...


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

#23 2012-07-19 22:29:46

guest
Host

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Je tam zkopírovaný a opět to samý  yikes

#24 2012-07-19 22:31:12

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Zřejmě bug na serveru 4...

Pak se Vám omlouvám za předchozí příspěvky


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

#25 2012-07-19 22:32:17

Martin
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2011-01-19
Příspěvky: 1,375
Web

Re: [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] [Vyřešeno] Špatné zobrazování webu v IE vytvořeného programem Artisteer

Děkuji, že hltíte toto fórum blbostma a zcela ignorujete moje příspěvky.


Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK