Nejste přihlášeni
Stránky 1
Podle mě musíš být být "endora rádce" nebo dobře lidem radit a mít několik desítek fundovaných a inteligentních příspěvků.
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
Podle mě musíš být být "endora rádce" nebo dobře lidem radit a mít několik desítek fundovaných a inteligentních příspěvků.
Člověk musí být Endora rádce, aby zde na fóru mohl být veden jako Endora uživatel? Ale no tak...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Bral jsem to logicky :-)
Přece neučiníte někoho Endora uživatelem, když se tu bude projevovat jako .... nebo bude mít v hlavě ohledně tvorby webů, web/server hostingu, domén, SEO/SERPu "prázdno".
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
Každý kto sa prv registruje na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.endora.cz">www.endora.cz</a><!-- w --> je automaticky registrovaný s tým samým nickom na fóre podpory kde je zobrazovaný žltým textom, tj endora užívateľ - pre nás urýchlenie, nemusí zadávať názov konta, ani domény a ja si dokážem nájsť to čo potrebujem.
A co pro starší uživatele ?
Já mám nick jiný zde na foru a jiný na hostingu ?
Pak ho sem prostě napíšete aby se to dalo dohledat...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
A co pro starší uživatele ?...
Pak požádejte také o zařazení do skupiny Endora uživatel
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
forum michal.kolesa
webadmin michalko
Když si na foru vytvořím nový nick,převedete mi příspěvky z nicku michal.kolesa na nový nick michalko?
Když si na foru vytvořím nový nick,převedete mi příspěvky z nicku michal.kolesa na nový nick michalko?
na toto musí reagovať admin, ale osobne si myslím že nie, lebo je to piplačka na pár hodín ktorú adminovi nikto nezaplatí
lehci je to už. jmeno přepsat v administraci fora
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
nikde to nevidím :shock:
Prosil bych návod pro "blbce"
TO michal.kolesa:
to nebylo pro Tebe
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1