Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
byla mi odstavena doména z důvodu nezobrazování reklamní paty. Vinna tím byla zřejmě šablona. Chci problém vyřešit a šablonu změnit, nejde mi ale přihlásit se do administrace. Používám wordpress. Poraďte mi prosím.
Děkuji
Hmm, nejak neskoro, prvé varovanie bolo odoslané na tvoj mail 03.03.2012 20:16:22, následne i druhé varovanie 14.03.2012 17:25:33 a keďže si nebol schopný urobiť nápravu bola stránka cistenigraffiti.eu odstavená 25.03.2012 09:49:25 a ak sa nemýlim tak dnes je 08.04.2012 12:45:03, nie :?:
v době, kdy přicházely maily o porušování pravidel, jsem neměl čas toto řešit. Odeslal jsem email s žádostí o strpení, v té době stránky nebyly téměř vůbec navštěvovány (na doméně je prezentace firmy provádějící sezónní práci, sezóna začne tento měsíc) a nevznikala provozovateli z důvodu porušování podmínek téměř žádná škoda. Poté, co byla doména přesto odstavena, už nebylo nutné spěchat, až doteď, kdy potřebuji před nadcházející sezónou doménu zprovoznit.
edit:
myslím, že zkusím problém vyřešit takto: stáhnout celý web přes FTP, opravit ho a nahrát zpět.
tak to nefunguje. Nemohu se připojit k index.php, prohlížeč se snaží soubor stahovat, namísto aby jej otevřel jako stránku.
Pokud mi neumožníte přihlásit se na stránku, neumím ji opravit aniž bych smazal obsah.
děkuji, už se to zobrazuje. Nechám tam zatím tuhle šablonu než najdu lepší.
Bohužel se teď nemohu činnosti, na stránkách prezentované, věnovat. Odstavil jsem wordpress, na webu je teď jednoduchá stránka informující o přerušení činnosti. Reklama se zobrazuje ve spodní části stránky korektně.
jde o doménu http://www.cistenigraffiti.eu
Prosím o smazání záznamu o porušení podmínek. Děkuji.
Stránky 1