Nejste přihlášeni
Žádám administrátory o nějaké řešení.
Aktivační mail nepřijde, psal jsem na podporu, taky žádná odezva ...
Jediné co dostanu z Endory, tak mi pošle zapomenuté heslo které samozřejmě znám :-)
Jedná se o hosting na doménu *********.cz kterou jsem tvořil včera kolem 9.hod.
Dík !
Mate spatne nastavene MX zaznamy u kontaktni domeny
tiborteam.eu. 3800 IN MX 1 213.155.251.1.
je blbost
Co to je za nesmysl ? Můj mail funguje několik roků .... s mailem nemám problém :-)
Active24 píše ....
Pro nastavení MX-záznamu je zakázáno používat IP adresy. Chcete-li přesto využít IP adresu, je třeba nejprve vytvořit III. doménu, například s názvem 'mail', směrovanou na požadovanou IP. K této doméně teprve poté vytvořte MX-záznam.
Mám vlastní server a směrování na mail ....
Jak dlouho vydrží čekat aktivační mail ??? Můžete mi ten účet zrušit ručně ? Abych mohl vytvořit nový hosting pro *********.cz
zruseno
Dík !
ozpozdrav.6f.sk
Nechodi mi aktivacny mail
Nechodi zabudnute neno ani heslo
Vypise ze odoslalo len neviem kam.
Mam nastavene presmerovanie, ktore nejde zrusit.
Vsetko co ma spolocne s emailom nefunguje.
Pomozete mi s tym???
Nastavenia pošty Joomla! 1.5.22 Stable
Poštový program: Funkcia postyy PHP
E-mail odosielateľa: <!-- e --><a href="mailto:ozpozdrav@azet.sk">ozpozdrav@azet.sk</a><!-- e -->
Meno odosielateľa: POZDRAV - Michalovce
Cesta na Sendmail: /usr/sbin/sendmail
SMTP overovanie: NIE
SMTP overovanie: Nikde
SMTP overovanie: 25
SMTP meno používateľa: ------
SMTP heslo: ------
SMTP hostiteľ: localhost
Nastavil som to na SMPT a tiez nejde.
Vypise ze email je odoslany ale dodojde.
Teraz nastavene:
Poštový program: Funkcia postyy PHP
E-mail odosielateľa: <!-- e --><a href="mailto:ozpozdrav@azet.sk">ozpozdrav@azet.sk</a><!-- e -->
Meno odosielateľa: Administrator POZDRAV - Michalovce
Cesta na Sendmail: /usr/sbin/sendmail
SMTP overovanie: ANO
SMTP overovanie: Nikde
SMTP overovanie: 25
SMTP meno používateľa: <!-- e --><a href="mailto:ozpozdrav@azet.sk">ozpozdrav@azet.sk</a><!-- e -->
SMTP heslo: mojeheslo
SMTP hostiteľ: smtp.azet.sk
Nepomohlo. Co robit Vypise ze odosle no nedojde.
Funkcia mail korektne funguje, ak maily chodia neskôr a podobne je to chyba azetu ktorý poštu zdržiava niekedy aj viac ako hodinu. Osobne neodporúčam používať funkciu mail ale priame odosielanie pomocou vlastnej mail schránky cez protokol SMTP.
Včera som si registroval free presnejšie akvaforum.6f.sk a nedošiel mi na E-mail aktivačný mail. Mail som dal <!-- e --><a href="mailto:vlado_okli_@azet.sk">vlado_okli_@azet.sk</a><!-- e --> a mohol som dať iný ale až neskôr ma napadlo, že na azete chodia maily pozdejšie a niekedy vôbec.
Môžem požiadať o zmenu maila?
Ďakujem.
Ak áno tak poprosím zmenu z <!-- e --><a href="mailto:vlado_okli_@azet.sk">vlado_okli_@azet.sk</a><!-- e --> na <!-- e --><a href="mailto:vlado.okli@atlas.sk">vlado.okli@atlas.sk</a><!-- e -->
Ďakujem.
Prave ze mi nic nechodi ani opozdene.
ani mne nič nedošlo.
Zkusil bych položit dotaz Vašemu poskytovateli e-mailových služeb, zda neblokuje některé adresy či IP.
Funkce mail() je na Endoře plně funkční...
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
a nedal by sa e-mail nejak zmeniť?
Během 20 minut se to opravdu nezmění.
Řiď se příslovím:
„Dvakrát měř, jednou řeš!“
Zdrojový kód | Změř si rychlost webu
[size=150:1a5xefr5]Omlouvám se, ale trochu mi tečou nervy z osobního problému a jsem ALERGICKÝ na JAKOUKOLIV NESPRAVEDLNOST
Jsem názoru, že fikce doručení by neměla platit jak zde tady na Endoře tak např. ve správních či soudních řízení a že toho koho se to týká by měl mít možnost se vyjádřit k problému.
Ale to by se Endora či soudy nesměli se spoléhat jen na jeden kontakt, ale použít i "záložní" metody, jako je SMS zpráva, že "SOUD/městský úřad Vám poslal "zásilku".
Proč Endora či nějaká úřednice na úřadě nezvedne telefon nebo nevyťuká SMS ?
NEJSEM právník, ale pokud Endora nemá DŮKAZ že email skutečně dotyčný dostal tak by LOGICKY NEMĚLA mít právo web odstavovat.
Podmínky užití jsou jedna věc, otázka je zda jsou v SOULADU s morálkou, etikou je věc na delší diskusi
Souhlas je v tomto případě trochu vynucený, protože zákazník neměl možnost podat námitku, že s tímto bodem nesouhlasí a chtěl by jej trochu změkčit.
SMLOUVA je o DOHODĚ obou stran a ne že si ji jedna stra NATVRDO nadiktuje. To neodpovídá zase morálním a etickým pravidlům.
Já ne svých webech nic nezákonného nemám a přesto musím trnout hrůzou, kdy mě je Endora smaže.
Systém: Já můžu všechno a ty zákazníku NESMÍŠ NIC a jen MUSÍŠ mě morálně a eticky nezní moc nejlépe.
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
@Kolesa:
No comment....
Registrační e-mail opravdu nechodí. Během 20-ti minut nepřišel.
Požadavek na zaslání registračních údajů již registrovaného uživatele přijde - okamžitě je v poště.
Funkce mail() je funkční taktéž.
Prověřeno během uplynulých 30-ti minut.
Zřejmě chyba systému.
1. Murphyho zákon:
[size=150]Omlouvám se, ale trochu mi tečou nervy z osobního problému a jsem ALERGICKÝ na JAKOUKOLIV NESPRAVEDLNOST
Jsem názoru, že fikce doručení by neměla platit jak zde tady na Endoře tak např. ve správních či soudních řízení a že toho koho se to týká by měl mít možnost se vyjádřit k problému.
Ale to by se Endora či soudy nesměli se spoléhat jen na jeden kontakt, ale použít i "záložní" metody, jako je SMS zpráva, že "SOUD/městský úřad Vám poslal "zásilku".
Proč Endora či nějaká úřednice na úřadě nezvedne telefon nebo nevyťuká SMS ?
NEJSEM právník, ale pokud Endora nemá DŮKAZ že email skutečně dotyčný dostal tak by LOGICKY NEMĚLA mít právo web odstavovat.
Podmínky užití jsou jedna věc, otázka je zda jsou v SOULADU s morálkou, etikou je věc na delší diskusi
Souhlas je v tomto případě trochu vynucený, protože zákazník neměl možnost podat námitku, že s tímto bodem nesouhlasí a chtěl by jej trochu změkčit.
SMLOUVA je o DOHODĚ obou stran a ne že si ji jedna stra NATVRDO nadiktuje. To neodpovídá zase morálním a etickým pravidlům.
Já ne svých webech nic nezákonného nemám a přesto musím trnout hrůzou, kdy mě je Endora smaže.
Systém: Já můžu všechno a ty zákazníku NESMÍŠ NIC a jen MUSÍŠ mě morálně a eticky nezní moc nejlépe.
je to služba zadarmo, pokud ji neplatíte proč by měli najímat na tohle uřednici aby vam volala?
je to čistě vaše věc se o to starat, stejně tak jako s těmi soudy pokud se nezajimas nebo nechces zajimat mas smulu
a vubec pokud podminky neporusujete tak si nemyslim ze by se nekdy admin web rozhodl smazat (max tak kvuli neaktivitě )
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Prosím, řešte zde problém související s názvem a ne OT blbosti.
Na to snad je jiné téma...
1. Murphyho zákon:
Dá sa mail zmeniť keď mi ten aktivačný nedošiel? Mám napísať na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> alebo stačí cez forum ? Všetko ohľadom môjho mailu je na 1. strane posledný príspevok.
Vydržte, prosím na reakci admina nebo členů podpory
E-mail Vy změnit nemůžete bez přihlášení do administrace. Nová registrace Vám také žádný problém nevyřeší.
Registrační e-mail opravdu nechodí. Během 20-ti minut nepřišel.
Požadavek na zaslání registračních údajů již registrovaného uživatele přijde - okamžitě je v poště.
Funkce mail() je funkční taktéž.Prověřeno během uplynulých 30-ti minut.
Zřejmě chyba systému.
EDIT:
Prosím, o doplnění do kdy lze aktivovat účet od jeho založení. Možná jsem to někde přehlédl, ale asi to prospěje i jiným uživatelům.
1. Murphyho zákon:
Já jsem právě také zkoušel registraci a email do dnešního dne nedorazil. Jinak bych si nedovolil tvrdit, to co jsem napsal.
Spam mám úplně vypnutý, spamový koš prázdný, jiné opravdové spamy mi dorazí... Nikdy jsem s poštou neměl problém.
1. Murphyho zákon:
Dal jsem si teď i znovuposlání aktivačního emailu a nic.
Mohu klidně zkusit i registraci s jiným poskytovatelem email služeb, ale obávám se, že výsledek bude stejný. Nechci zase zakládat zbytečné účty.
Možná google účet bude fungovat, ale ostatní ne. Jen tipuji...
EDIT:
nový poznatek:
ve svém dalším účtu jsem si změnil email (seznam.cz) na nový (centrum.cz).
Na seznam mi žádost o povolení změny přišla okamžitě.
Pro vrácení zpět, jsem znovu požádal o změnu a na centrum mi nepřišel žádný email.
Pokud tu JF budeš, prosím o vrácení.
Login: lonanek
v emailu změnit doménu z @raz-dva.cz na @seznam. cz (před @ zůstává nezměněno).
Díky
EDIT2:
na dotaz mému poskytovateli mi bylo sděleno:
Pokud je vsak zprava nejake domeny blokovana antispamovym systemem, ktery vyuzivame, je odesilateli vraceno chybove hlaseni s odkazem na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.senderbase.org">www.senderbase.org</a><!-- w -->, kde muze odesilatel danou situaci resit.
1. Murphyho zákon: