Nejste přihlášeni
Nemohu reagovat v původním textu, protože chybí tlačítko odpověď tak musím novým tématem.
Psala jsem:
Zdá se, že moje stránky postihl nějaký mor. smartnews.cz, eaglenews.eu, iustitiavera.eu, elginor.com Chápu to, když některé stránky nemají placený hosting, ale když mi byl nalezen malware, i když nakonec nalezen na stránkách nebyl, byl to prý jen hackerská práce, tak jsem tam jen nahrála systém s tím, že se jim po čase budu věnovat, protože je musím komplet přebudovat znova.
Mezitím jsem zjistila, že mi byly deaktivované stránky, které neměly hosting. Budiž. Ale proč mi byly deaktivované stránky, které hosting mají? Nebo jsem povinna teď hned a okamžitě na nich začít pracovat? Na těch stránkách už byl jen nahraný systém, NIC VÍC.
Tak mi to prosím vysvětlete někdo.
Odpoveď byla tato
ako ste istotne dostali o tom mail, na všetkých doménach sa jedná o hack, jedna z nich ktorá nemá PLUS bola bez prístupu viac ako 40 dní o čom ste tiež boli informovaný a preto bola odstavená.
Takže, to je sice heztké, ale přes ftp jsem vymazala vše, co se vymazat dalo a skutečnost, že se jedná o hack je sice fajn, ale nic neříká o tom, co mám udělat,aby ty stránky byly opět spuštěné, abych je mohla znovu udělat. Což bych právě očekávala a z tohoto důvodu jsem ten dotaz vlastně vznesla.
Apropos, proč nelze přidávat další komentáře?
Díky
táto sekcia je zameraná na nahlasovanie stránok a nie na dlhé debaty, napíšte na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> s požiadavkom že chcete domény odblokovať aby ste ich mohli dať dokopy a domény budú odblokované (píšte z mail adresy priradenej ku kontu)