Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím, potřeboval bych se připojit k ftp přes program, který sem si vytvořil. Zkoušel jsem už všelijaké kombinace té adresy ftp, ale pořád mi to nějak nejde. Nemohli by ste mi prosím někdo zjistit adresu ftp od http://www.ventertainment.mzf.cz srv50.endora.cz . Potřeboval bych totiž přes ten můj program vytvořit soubor zpravy.txt a potom taky přečíst obsah toho textového souboru... Díky za jakoukoli pomoc
ako si sám uviedol, hostiteľ pre FTP je srv50.endora.cz meno a heslo si vytváraš vo webadmine v časti FTP... osobne robíš chybu v tom že po prihlásení vytváraš súbor v zložke kde nemáš oprávnenie pre vytváranie, súbor musíš vytvoriť v zložke /ventertainment.mzf.cz/web/zpravy.txt
Takže by ta adresa ftp by měla vypadat takto ftp:\\ftp.srv50.endora.cz/ventertainment.mzf.cz/web/zpravy.txt ?
ftp://srv50.endora.cz/ventertainment.mzf.cz/web/zpravy.txt
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Nejde to. Sekne se celý program.
muzu vedet jaky je to program?
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Je to jednoduchý chat, který jsme vytvořil. Má zaúkol zapsat zprávy na ftp a potom je z něj přečíst.
Ano, ale byl by to prostě jen program, který by ukládal data do zpravy.txt a potom je z toho textového dokumentu četl. Nic víc, nic míň... Já myslel, že ten chat který je zakázaný je jako na sociálních sítích.
Takže ani toto udělat nemohu?
No asi ne, tak to se omlouvám.
Stránky 1