Nejste přihlášeni
Stránky 1
Prosimvas nebolo by mozne niako aby som si s PHP skriptu vytiahol info o :
Aktualny trafic .
Obsadene Miesto
a pod ?
Ze by ste spravili niaku PHP kniznicu alebo modul do apache ktory by dane data poskytol cez Array ?
je to mozne niak ?
Prakticke vyuzitie :
Sledovanie traficu webu . V pripade dosiahnutia urcitej hranice zablokovanie niektorych narocnejsich funkci webu
s cielom zamedzit dalsiemu vytazovaniu webu a zvysovaniu traficu ...
Taketo nieco by pomohlo vasim uzivatelom optimalizovat web kebyze su informacie dostupne nielen s webadminu ale aj priamo zo skriptov :
Mozne Riesenia :
- Specialna PHP knizniaca zdielana medzi webmi
- Apache Modul specialny
- Automaticke ukladanie danych informaci do suboru ktory zada uzivatel pre dany web ... Uzivatel si tak moze subor nacitat so svojho webu kedykolvek to uzna za vhodne
----------PC Expert---------
+ Digital World Only ... +
--------------------------------
Overenie ci je stranka bezpecna alebo nie : http://site.cekuj.net/
Toto by bolo dobré akurát tak pre špekulantov s trafficom aby si ho strážili a keby sa blíži ku zablokovaniu tak by celú doménu preklopili na inú adresu, takže s týmto veru nepočítaj ak niekto chce väčší traffic od toho tu je program PLUS alebo MEGA a nie x domén 3 rádu medzi ktorými by skript preklápal podľa vyťaženosti trafficu.
Toto by bolo dobré akurát tak pre špekulantov s trafficom aby si ho strážili a keby sa blíži ku zablokovaniu tak by celú doménu preklopili na inú adresu, takže s týmto veru nepočítaj ak niekto chce väčší traffic od toho tu je program PLUS alebo MEGA a nie x domén 3 rádu medzi ktorými by skript preklápal podľa vyťaženosti trafficu.
Vidis ... Nieje to zly napad ... toto by ma fakt nenapadlo Kazdopadne kebyze chcem tak si nieco take
spravim aj bez toho aby musela endora taku funkcionalitu uvolnit .. Avsak nevidim rozumne vyuzitie
preklapanie domen podla traficu ... Mno to by vyzeralo spatne a ja si rozhodne potrpim na to ako to bude vypadat
Naviac by to miatlo mojich navstevnikov .. coz neprichadza do uvahy. napr : stranka1.tode.cz , stranka2.tode.cz a kde si potom maju dat zalozky ... to by bolo nanic ..
ALE : Chcel som toto :
Umoznit navstevnikom prehliadat fotogaleriu (ta zabere isty trafic) A pri prekroceni napr 70 percent traficu galeriu docasne zablokovat ... Myslim ze toto sa celkom hodi.
Alebo ... Viete niaky web kde by sa alternativne dala umiestnit galeria ? rovno nech mi to vygeneruje webgaleriu
----------PC Expert---------
+ Digital World Only ... +
--------------------------------
Overenie ci je stranka bezpecna alebo nie : http://site.cekuj.net/
Stránky 1