Nejste přihlášeni
Stránky 1
CHYBA: Nelze vytvořit pohledy. Zkontrolujte prosím uživatelská práva v databázi. CREATE VIEW command denied to user 'havel1322306371'@'srv11.endora.cz' for table 'oxviewtest'
Dobrý den, instaluju oxid e shop a pri instalaci mi to oznami omezeni prav v mysql, muze mi prosim admin problizit zda to jde nejak opravit.
Děkuji Havelka
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?p=10195#p10195">viewtopic.php?p=10195#p10195</a><!-- l -->
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Tohle téma jsem četl, však to rozhodně není tím, že funguje na plus účtu, zkouším to na něm a úplně stejná chyba. :?
Dělá mi to úplně to samé chci nainstalovat do mysql databáze oxid eshop a píše mi to taky že nemám povolené pohledy. Ale u mysql databáze na freehostingu to jde povolit taky tak mě zajímá jestli mi to povolíte nebo ne nechci platit za plus program. Když vím že stačí aby jste mi to povolili spíše mi dali chmod 777 na tu mysql databázi.
jirka0007 napsal:spíše mi dali chmod 777 na tu mysql databázi.
Tak tudy přátelé cesta nevede. :shock:
(P.S. A ne, na freehostingu nelze, teda myslím CREATE VIEW, ne tuhle blbost.)
taky sem premyslel co timhle sakra myslí, ale radši sem byl ticho
+1 za postřeh
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Stránky 1