Nejste přihlášeni
Stránky 1
Šlo by vyčlenit část serveru, kde by byla nainstalovaná PHP v testovacích revizích (teď se testuje PHP 5.4), aby si mohli zákazníci a uživatelé otestovat jak jím bude web po aktualizaci na vyšší verzi PHP fungovat ?
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
Já jsem neřekl koupit :-) To nejde, aby na jednom serveru běželi dvě verze PHP ?
Moc toho o serverech a webové administraci nevím, tak si to možná představuji dost jednoduše. Pokud se to někdo najde kdo mi to vysvětlí, teda celé naší komunitě budu rád. Rád se něco dozvím.
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
Myslím, že to je zbytečné. Protože alespoň průměrně schopný člověk by si měl umět tu novou verzi PHP nainstalovat na domácím počítači.
Užitečnější by spíš bylo znát nastavení databáze (hlavně práv apod.), aby si člověk mohl toto nastavení udělat doma - a vyzkoušet ... a na Endoru pak nahrát hotové dílo bez nutnosti velkého dolaďování - nebo přepisování celého kódu.
Já jsem neřekl koupit :-) To nejde, aby na jednom serveru běželi dvě verze PHP ?
Moc toho o serverech a webové administraci nevím, tak si to možná představuji dost jednoduše. Pokud se to někdo najde kdo mi to vysvětlí, teda celé naší komunitě budu rád. Rád se něco dozvím.
na jednom servery 1 verzia PHP, pri virtuálnych serveroch je možné pre každý virtuálny server tiež vytvoriť len jednu verziu, samozrejme sú webhostingy ako websupport.sk kde si môžeš pre každý adresár voliť akú verziu PHP chceš ale u nich tiež nebeží jeden server, majú niekoľko serverov ktorý spracovávajú každý niečo iné, jeden PHP 5.2, druhý 5.3 tretí 4.0 atď a ďalší je ftp - ale tento je profi hosting ktorý nestojí len 230 Kč na rok ale 99 Kč bez DPH mesačne.
Nejsem si zcela jist jestli to někdo psal, ale jde to.
Kámoš normálně provozuje několik verzi PHP pod jedním Apačem..
Jinak mě osobně stačí pouze ta verze co je pro Nette
ísť to môže ale nie dve a viac verzií pre ten samú doménu, teda ja osobne som sa s tým nestretol a podľa mňa zbytočnosť x verzí keď stačí jedna... predsa mi nebudú stránky bežať na systéme staršom ako som ja
- i keď websupport.cz má 3 verzie php pre každého ale oni to majú prepojené cez x serverov a preto im to beží, keby to je na jednom servery zablbne jedna verzia a prestane fungovať všetko a istotne nikto by nechcel aby mu domény nebežali, či?
Vsechno de ale uzitecnost vuci vynalozene praci je nulova
Teď si nejsem jistý, ale mám pocit, že znám jeden server, který má více verzí PHP, ale to není hosting to je spíš pro vývojaře na testování, což Endora není.
že znám jeden server, který má více verzí PHP, ale to není hosting to je spíš pro vývojaře na testování
localhost?
ne ale sorry s experiementama tohohle typu fakt nema takovy webhosting co dělat, to je pak profesionalni lepší
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Stránky 1