#1 2011-11-02 17:12:47

misaw
Endora uživatel

Re: Poruseni pravidel?

Dobry den, nechci být práskač, ale tato stránka má online videa: http://serialy.cekuj.net/
A chci se zeptat, zda li tyto online videa jsou povoleny, nebo jestli je nějaký způsob, jak mít zde na endoře online filmy/seriály.
Díky

#2 2011-11-02 23:53:27

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Online videá sú ťahané napr z youtube.com a megavideo.com čiže je možné si ich len pozrieť, a zo strany daných stránok to možné je i keď to nieje úplne podľa mňa správne (istotne sa megavideo.com neustále súdi ale zrejme zatiaľ neprehrali keď videá stále poskytujú. Nevidím tam možnosť na stiahnutie takže odkazy na nelegálny obsah tam nie sú. Ak si chceš spraviť stránku tak si sprav, samozrejme videá musia byť ťahané z legálneho zdroja a nesmieš ponúkať odkazy na stiahnutie, lebo tým odkazuješ na obsah odporujúci zákonom ČR. Samozrejme o tomto by sa dalo debatovať naozaj dlho čo je správne a čo nie. Prípadne sa na to môžeš opýtať priamo na http://www.cpufilm.cz/ či je niečo také možné a či k tomu potrebuješ mať povolenie a zakúpené licencie a podobne.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#3 2011-11-03 10:24:56

misaw
Endora uživatel

Aha, takze ,mohu tam mit nadpis, recenzi a megavideo film? Zadne odkazovani an stahnuti..

#4 2011-11-03 10:35:27

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Podľa mňa áno. I tak film na megavideo.com si pozrie celý len ten kto má zaplatený ich prémiový program. Ľudia bez predplatného si môžu pozrieť mám pocit ak si dobre pamätám max 15 minút v každej hodine.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK