#1 2011-10-31 00:25:58

altik
Člen
Registrován: 2010-03-11
Příspěvky: 31

Re: FTP přes Total Commander 7.55a

Funguje ftp připojení přes Total Commander všem v pořádku? Mně totiž dlouhodobně (několik měsíců) ne. Občas se připojím a vše funguje v pořádku, občas se ani nepřipojím (Provedení příkazu PORT se nezdařilo), občas se připojím a při přenosu souborů to někde v půlce padne a zase chyba "Provedení příkazu PORT se nezdařilo". Tohle se mi stává dlouhodobě, jednou to nefunguje, pět minut na to funguje apod., takže takový náhodný chyby. Aktivní i pasivní přenos přes ftp jsem zkoušel. Má se nastavit ještě něco jinýho? Nebo nepoužívat Total Commander, ale něco jinýho? Dík.


Texty sms přání: http://www.mmsprani.cz
Blahopřání: http://www.smstexty.cz
Tipy na dárky: http://www.poraddarky.cz

Offline

#2 2011-10-31 11:10:31

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,673

Re: FTP přes Total Commander 7.55a

Tiež používam len TCM a vždy v poriadku. Neblokuje ti niektoré porty občas tvoj firewall?


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#3 2011-10-31 19:46:45

altik
Člen
Registrován: 2010-03-11
Příspěvky: 31

Re: FTP přes Total Commander 7.55a

JF napsal:

Tiež používam len TCM a vždy v poriadku. Neblokuje ti niektoré porty občas tvoj firewall?

Firewall nemám. Právě zajmavé je, že někdy to jde bez problému, někdy to nejde... Náhodný chyby. Asi zkusím jinou verzi TCM ještě, až budu potřebovat uploadnout více souborů najednou.


Texty sms přání: http://www.mmsprani.cz
Blahopřání: http://www.smstexty.cz
Tipy na dárky: http://www.poraddarky.cz

Offline

#4 2011-10-31 19:56:31

Martin
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2011-01-19
Příspěvky: 1,375
Web

Re: FTP přes Total Commander 7.55a

Možná jsem kritik, ale na FTP přenosy používám výhradně FileZillu, která je na to určena a ne TCm...


Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!

Offline

#5 2011-10-31 21:37:31

altik
Člen
Registrován: 2010-03-11
Příspěvky: 31

Re: FTP přes Total Commander 7.55a

zeminem napsal:

Možná jsem kritik, ale na FTP přenosy používám výhradně FileZillu, která je na to určena a ne TCm...

Naopak, díky za tip. Já právě FTP přenosy využívám tak jednou do měsíce, takže jsem to nijak zvlášť neřešil a ani jsem nehledal na to nějaký prográmky... Takže díky za tip na FileZillu, stáhnu a odzkouším.


Texty sms přání: http://www.mmsprani.cz
Blahopřání: http://www.smstexty.cz
Tipy na dárky: http://www.poraddarky.cz

Offline

#6 2011-11-01 15:27:00

altik
Člen
Registrován: 2010-03-11
Příspěvky: 31

Re: FTP přes Total Commander 7.55a

Omlouvám se, jsem vůl... V TCM jsem sice zaškrtnul pasivní přenos, ale v nastavení již vytvořených ftp spojení je tohle nastavení ještě jednou, toho jsem si všiml až dnes... Takže "problém" vyřešen, tady můžete lock, případně delete tohoto vlákna.


Texty sms přání: http://www.mmsprani.cz
Blahopřání: http://www.smstexty.cz
Tipy na dárky: http://www.poraddarky.cz

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK