Nejste přihlášeni
Stránky 1
Jsem si na svůj web chtěl nahrát obsah (přihrát soubory) a nejde mi to. Skoušel jsem to pomocí Total Commanderu i pomocí WebFTP.
Co s tím?
prostě když se připojim přez WebFTP do složky "/", tak mi to napíše:
Došlo k chybě:
Nepodařilo se přihlásit k FTP serveru srv40.endora.cz pod uživatelským jménem mppozor.
Jste si jist, že je uživatelské jméno a heslo správné? Pro získání pomoci prosím kontaktujte odbornou pomoc svého ISP nebo systémového administrátora.
Přejít zpět or Přejít na přihlašovací stránku
Technical information for developers:
The error occured in file /home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/includes/filesystem.inc.php on line 59.
•function ftp_openconnection (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/modules/browse/browse.inc.php on line 230)
•function net2ftp_module_printBody (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/main.inc.php on line 313)
•function net2ftp (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/index.php on line 54)
◦argument 0: printBody
FTP účet mppozor máš obmedzený na IP adresy, tak sa pripájaj len s tých čo si tam určil, tj ani jedna z nich neodpovedá webftp serveru cez ktorý sa snažíš pripojiť. FTP účet cmtc smeruje do neexistujúceho adresára.
tak jsem uživatele cmtc smazal a znova vytvořil. Cestu jsem nastavil na / a poříd nic
tak mi to už taky funguje.
Mám podobnej problém. Dostanu se do ftp přes administraci, ale přes klienta se nepřipojim, zkoušel jsem dva a ani z jednoho jsem se nepřipojil. Může být problém v tom, že jsem v zahraničí?
Dobrý den,
mám podobný problém s tím rozdílem, že mi stránky michal-novotny.cz vrací 403 - přístup odepřen. Na účtu KoDeath mám několik domén a u všech se dostanu do adresáře "web", avšak u zmiňované domény michal-novotny.cz toto nefunguje, totalcmd mi píše 550 web: No such file or directory. Pokud zkusím webové rozhraní, které mi píše "The directory /michal-novotny.cz/web does not exist or could not be selected, so the directory / is shown instead.". Udělal jsem někde chybu já, nebo je chyba někde na straně endory?
Díky
Michal
edit: zapomněl jsem dopsat, že se mi to stalo po té, co jsem chtěl v dreamweaveru uložit index.php
OK, děkuji....budu čekat
aha, tak to je poprvé za x let používání DW. mockrát děkuji, dám si na to příště pozor.
Stránky 1