#1 2011-09-05 11:48:49

Juraj
Člen
Registrován: 2011-09-05
Příspěvky: 1

Re: SEO kritika webu Juraj Vyšváder

Hlavná stránka Juraj Vyšváder je s PR3,  profil s PR2, ale napríklad kontakty majú iba PR0.

Už som vyčerpal možnosti linkovania v angických, českých a slovenských katalógoch. Má niekto nejaké skúsenosti s inými katalógmi, kam by brali slovenské/české stránky? Polské asi 0.bodov, tak neviem kam ďalej.

Offline

#2 2011-09-23 09:16:50

kyborek
Člen
Registrován: 2011-06-08
Příspěvky: 78
Web

Re: SEO kritika webu Juraj Vyšváder

Bohužel příliš přeceňuješ sílu zpětných odkazů, podle SEO máš mimo jiného na stránce html chyby a hlavně špatnou hierarchii nadpisů. Pokud chceš svou stránku optimalizovat tak bys to měl opravit.
Síla zpětných odkazů právě není v tom že je nastrkáš do hromady katalogů protože čim na více stránek někdo odkazuje tim menší to má hodnotu. Protože katalogy odkazují na zpoustu stránek tak to zároveň nemá téměř žádnou váhu. Síla zpětných odkazů funguje tak že uděláš stránky pro lidi a ne pro vyhledávače. Pokud tedy budou stránky pro někoho zajímavé a dá na svoje stránky odkaz k tobě tak to ti pomůže. Navíc, kdo by odkazoval na tvoje kontakty? pokud někdo udělá odkaz na tvé stránky napíše pouze adresu hlavní stránky a proto nemůžeš zatím očekávat na svých stránkách  větší pagerank. Stačí když se tvoje stránky trochu "přirozeně" proslaví a bude to lepší.


Robotická online hra zdarma: Bamgame.net

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK