Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý deň, chcem sa spýtať, som len začiatočník, čo sa týka MySQL a PHP... ak to môžete overiť, dávam správne údaje do php súboru? (password dávam tiež).
$dbServer = "localhost";
$dbUser = "caste1310116443";
$dbPassword = "";
$dbName = "caste1310116443";
Mám nastavenú aj podmienku a hádže mi to:
Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Access denied for user 'caste1310116443'@'localhost' (using password: YES) in C:\xampp\htdocs\abcfilmy\Index.php on line 68
Spojenie neúspešné.
...a ešte niečo, ako zrušiť túto Apache test page z mojej stránky? http://abcfilmy.6f.sk/ ...viem, že to tam je popísané, ale mám nainštalované Apache, MySQL, PHP z jedného balíka XAMPP a zložky a súbory, čo sú tam popísané som nikde nenašiel... Ďakujem za odpovede
C:/xampp je adresa tvého lokálního serveru - s tím ti na tady moc nepomůžeme
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
otazkou je jestli mas spravne nastaveny login do db podle sveho phpmyadminu
nevim proč tam nemas klasicky
root
123456
bohate stačí
-mluvim ted o user a password
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
dobre, ďakujem, prvý problém vyriešený, trocha som poplietol údaje localhost s prihlásením na mysql tu na endore :oops: ...len ten druhý problém nejak nejde vyriešiť, html súbor som mal už predtým tu skopírovaný na FTP na endore, no nič, nezmizlo... tak som stiahol filezillu, nakopíroval som všetko odznova, tentokrát index.php, ale stále je tam test page, hľadal som aj na nete niečo, ale všade píšu, že to je popísané na tej test page, a to tie cesty k súborom, lenže práve tie nejak vôbec nemám :? :x ...ak by niekto mal nejaké podobnú skúsenosti a vedel by mi poradiť, budem rád, dik
dik, o tom som nevedel, fungovalo to, len som to zas zmenil naspäť zatiaľ, to zobrazenie je divné ...tak sa to pokúsim upraviť ...dik
Stránky 1