Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim. Potřeboval bych zjistit stáří domény CoDzone.cekuj.net
Přešel jsem před nějakou dobou a skoumám stáří celého webu. Nemužu ale zjistit stáří této domény. Prosím pomužete mě? Předem díky za odpověd.
tvoj nick tu sa nezhoduje z nickom vo webadmine, takže o doménach ktoré nemáš v konte takéto informácie poskytovať nebudem... prípadne sem napíš mail a ak sa bude zhodovať z doménou tak napíšem dátum kedy bola vytvorená
Já jsem oprávěný majitel CoDzone.cekuj.net. Ale před nějakou dobou jsem přešel na novou doménu a doménu u endory jsem přesměroval. Potom tuhle doménu někdo hacknul a přesměroval na svuj web nějaký cods.tk
Já už jsem to neřešil.
Mužeš se kouknout sem do admin teamu: http://www.codzone.cz/viewpage.php?page_id=2 Jsem tam jako majitel pod nickem Rage... A tady tento učet bych měl mít reglí pod emailem, jaký mám tam myslím.
Stáři doby potřebuju jen vědět, protože dělám článek o webu a vubec nevím kdy vznikl, tak dělám životopis.
Začínal jsem na doméně CoD-zone.7x.cz, potom jsem přešel k vám na CoDzone.cekuj.net a právě jsem na doméně CoDzone.cz
Ježiši... já na to nemám čas... když to hacknul, tak tam ten mail asi nebude. Kukám ale že tam má napsaný svuj mail, tak to bude asi on: lukysfire (@) seznam.cz nebo muj <!-- e --><a href="mailto:heavyrage@seznam.cz">heavyrage@seznam.cz</a><!-- e -->...
Tak mu to řekni šmankote, jde jen o datum...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Já vubec nevím jak to udělal a už mě to ani nezajímá Web se vypracoval a ted jedem už na jiném žebříčku
Ale dík moc.. ale zdá se mě že jsem ji vytvořil dřív nemohl by ses kuknout ještě jestli jsem ji nezrušil a pak si ji nezaložil ten typek... možná to ani nehacknul ale založil potom co jsem tam nebyl aktivní...
Pokud jsi ji zrušil, tak by jsi o tom měl vědět a pokud se zrušila kvůli neaktivitě, tak ti určitě přišel mail...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
JáJ, tak to mě nepomohlo... musím najít nějaký jiný zpusob jak udělat tenživotopis
Stránky 1