Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdarec, dnes trošku z jiného soudku, do kterého vůbec nevidím, ale chtěl bych... Řekněme, že mám doménu na endoře na té mi jede WP. Doména má klasické znění, tedy http://www.něco.g6.cz... Teď bych chtěl třeba eshop, nebo forum, ale adresy například eshop.něco.g6.cz, nebo forum.něco.g6.cz.... Je možné něco takového udělat? Jak by se taková věc realizovala v reálu? Budu muset být stále na WP, nebo lze použít jiný a vhodnější redakční systém? Nebo je třeba snad založit novou doménu? Poraďte prosím a berte na vědomí to, že se ptám protože nevím a chci poradit, tedy tomu nerozumím... ;-)
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Říkal jsem si, že je to nějaké krkolomné. Pak budu mít ve složce WEB další složku FORUM? Pak ale jedu na tom samém redakčním systému že? Takže mít WordPress a vedle něco jiného, co je vhodnější na např. eshop to nejde??
Endora plugin!
Říkal jsem si, že je to nějaké krkolomné. Pak budu mít ve složce WEB další složku FORUM? Pak ale jedu na tom samém redakčním systému že? Takže mít WordPress a vedle něco jiného, co je vhodnější na např. eshop to nejde??
ve složce neco.g6.cz/forum můžete mít phpBB a v neco.g6.cz/eshop napr. ubercart - obojí bude fungovat
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Jak se taková instalace provede? Nemám s tím zkušennosti, ale rád bych to vyzkoušel. Normálně si ten systém stáhnu a nahraju rozbalený do FTP? Tedy ve složce něco bude složka LOG a WEB a mimojiné také FORUM a ESHOP, které tam teď nejsou??
Endora plugin!
Jak se taková instalace provede? Nemám s tím zkušennosti, ale rád bych to vyzkoušel. Normálně si ten systém stáhnu a nahraju rozbalený do FTP? Tedy ve složce něco bude složka LOG a WEB a mimojiné také FORUM a ESHOP, které tam teď nejsou??
ne, v adresáři neco.g6.cz bude:
log/
web/
a v adresáři web/ bude:
forum/
eshop/
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Stránky 1