Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
mám problém s připojením na FTP.
Včera to jelo asi 20 minut a to to ještě 4x přerušilo spojení, dneska se to nerozjelo vůbec.
Průzkumník windows napíše, že nejspíš nemám oprávnění a přeruší relaci.
WebFTP napíše *.
Vždy to jelo bez problémů, hesla jsem neměnil firewall pořád stejnej, nevím co s tím.
Budu rád za každou radu a předem moc děkuju.
*Došlo k chybě:
Nepodařilo se přihlásit k FTP serveru srv30.endora.cz pod uživatelským jménem jonnyn22.
Jste si jist, že je uživatelské jméno a heslo správné? Pro získání pomoci prosím kontaktujte odbornou pomoc svého ISP nebo systémového administrátora.
Přejít zpět or Přejít na přihlašovací stránku
Technical information for developers:
The error occured in file /home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/includes/filesystem.inc.php on line 59.
function ftp_openconnection (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/modules/browse/browse.inc.php on line 230)
function net2ftp_module_printBody (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/main.inc.php on line 313)
function net2ftp (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/index.php on line 54)
argument 0: printBody
Ještě doplním, mám widnows 7 home premium, problémy mě už děla poslední měsíc časteji a častěji..
nyní mi to dělá také - musíme počkat na admina, jedná se o chybu na serveru
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Pretrvava problem?
Pretrvava problem?
mně teda ne:)
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Už to funguje jak má, moc děkuji za opravu ..
EDIT: Funguje to, ale pozor nejde nahrávat (ani smazat) index do jekékoli složky...
Ostatní soubory se nahrávají normálně.
Dobrý den,
mám problém s připojením na FTP.
Včera to jelo asi 20 minut a to to ještě 4x přerušilo spojení, dneska se to nerozjelo vůbec.
Průzkumník windows napíše, že nejspíš nemám oprávnění a přeruší relaci.
WebFTP napíše *.
Vždy to jelo bez problémů, hesla jsem neměnil firewall pořád stejnej, nevím co s tím.
Budu rád za každou radu a předem moc děkuju.*Došlo k chybě:
Nepodařilo se přihlásit k FTP serveru srv30.endora.cz pod uživatelským jménem jonnyn22.
Jste si jist, že je uživatelské jméno a heslo správné? Pro získání pomoci prosím kontaktujte odbornou pomoc svého ISP nebo systémového administrátora.
Přejít zpět or Přejít na přihlašovací stránku
Technical information for developers:
The error occured in file /home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/includes/filesystem.inc.php on line 59.
function ftp_openconnection (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/modules/browse/browse.inc.php on line 230)
function net2ftp_module_printBody (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/main.inc.php on line 313)
function net2ftp (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/index.php on line 54)
argument 0: printBodyJeště doplním, mám widnows 7 home premium, problémy mě už děla poslední měsíc časteji a častěji..
Mě to dneska začalo vypisovat taky.
Opět stejný problém, se vším co chci nahrát...
*Edit: Nechci tvrdit, že už to jede, ale před chvílí to bylo bez problémů a to včetně indexů.
a pres webftp? nekombinujete to s normalnim klientem?
a pres webftp? nekombinujete to s normalnim klientem?
Ano přes webftp a problém přetrvává.
Mě tedy webftp jede bezproblémově. Problém byl akorát s průzkumníkem windows, tam mě to stále psalo, že je špatné heslo.
Skúšal som to a ide to bez problémov, ako nahrať, zmazať, upraviť súbor, všetko je OK.
No, ale mě to nejde přes webftp pořád. Zkusím to přes průzkuníka.
to je ale neco jineho. Webftp je mysleno to z administrace endory
to je ale neco jineho. Webftp je mysleno to z administrace endory
Já nejsem zase tak blbý. TO vím, že je myšleno webftp z andministrace endory. Ale problém přetrvalá strále hláška (viz. obr.):
To se mi zobrazí, když kliknu na webFTP v administraci... Tak nevím teda.
mate nastaveno ze se smite na ftp pripojovat jen z jedne IP . To webftp neni
mate nastaveno ze se smite na ftp pripojovat jen z jedne IP . To webftp neni
Teď to moc nechápu. A je to webftp. Když kliknu na své FTP jméno v sekci FTP v admnistrace tak se mi objeví hláška viz. obrázek.
admin napsal:mate nastaveno ze se smite na ftp pripojovat jen z jedne IP . To webftp neni
Teď to moc nechápu. A je to webftp. Když kliknu na své FTP jméno v sekci FTP v admnistrace tak se mi objeví hláška viz. obrázek.
do FTP sa môžeš pripojiť len z IP adresy ktorú si si nastavil teda z 80.251.252.*** a webftp beží na inej IP adrese čiže ťa to nepustí, buď si tú IP vymaž alebo sa pripájaj výhradne len z tej IP pomocou FTP klienta ako je napr Total Commander.
jeviktor napsal:admin napsal:mate nastaveno ze se smite na ftp pripojovat jen z jedne IP . To webftp neni
do FTP sa môžeš pripojiť len z IP adresy ktorú si si nastavil teda z 80.251.252.*** a webftp beží na inej IP adrese čiže ťa to nepustí, buď si tú IP vymaž alebo sa pripájaj výhradne len z tej IP pomocou FTP klienta ako je napr Total Commander.
Problém vyřešen! Díky už to jde. Ani nevím, že jsem si to tam nastavoval.
Stránky 1