Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím dneska ráno som prišiel na moje fórum yourprog.eu ešte včera som tam bol admin s druhým adminom. Lenže on mi zmazal účet a celé fórum si dal na svoje. Na endora účte bola aj doména yourprog.eu aj project-blue.cz tie zmazal a zalozil si novy ucet a tam ich dal kedze si privlastnil MOJU doménu project-blue.cz za ktorú som platil tak ma okradol žiadam návrat...tejto domény
na ten topick nejde odpovedať.. tak sa pýtam
ako by sa to dalo dať späť? Kľudne dám adminovi dôkaz aby to zmazal dám mu údaje od kvapem.cz administrácie
Ak to správne chápem, tak do administrácie domén máš len ty prístup a tiež mail <!-- e --><a href="mailto:jakub.chupan@gmail.com">jakub.chupan@gmail.com</a><!-- e --> ktorý je uvedený u .cz domény je tvoj a tiež mail <!-- e --><a href="mailto:hanak.samo@gmail.com">hanak.samo@gmail.com</a><!-- e --> ktorý je u .eu domény je taktiež tvoj?
Ja chcem zrušiť s jeho administracie PROJECT-BLUE.cz yourprog je jeho ale on mi zobral project-blue zmazal ho z mojho uctu a dal si ho na svoj bez mojho svolenia
Napíš na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> s toho mailu ktorý je evidovaný u tvojej domény v databáze NIC.CZ a doménu by ti admin mohol vrátiť keďže ti bola takto odcudzená. I keď stále nechápem prečo mal prístup do tvojho webadminu ten dotyčný.
preto mal prístup lebo som s ním robil fórum..ale on ma podviedol...tak preto napíšem na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e -->
preto mal prístup lebo som s ním robil fórum..ale on ma podviedol...tak preto napíšem na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e -->
tak si mu měl jen vytvořit ftp účet, ne?
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Stránky 1