Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím administrátor chcel by som poprosiť o zmenu emailu z <!-- e --><a href="mailto:adminblue@zoznam.sk">adminblue@zoznam.sk</a><!-- e --> na <!-- e --><a href="mailto:jakub.chupan@gmail.com">jakub.chupan@gmail.com</a><!-- e --> z toho dôvodu že som zabudol heslo a zabudnuté heslo zasa som zabudol email na ktorý to poslať . Ak by ste chceli dôkaz že som to ja vlastník <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.project-blue.cz">www.project-blue.cz</a><!-- w --> tak do SZ pošlem údaje od administracie a ftp ak by ste chceli...
tak co ?
aha jasne
prokda napsal:Za to ty si tu nonstop
nonstop tu nie som, len keď mám voľno a som doma tak sem občas mrknem a preto sa to zdá ako keby som tu stále
nevymýšlej slohy, je to jasný, závislák na tomhle foru... jak někdo je zavislej na fb tak ty na tomto
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
nevymýšlej slohy, je to jasný, závislák na tomhle foru... jak někdo je zavislej na fb tak ty na tomto
závislej ne, v pohode sem neprídem i cez týždeň, ale čo by si bezo mňa počali nováčikovia? čím viac nás poradí tým sa k lepšiemu výsledku dostaneme ako keby radí len jeden
Dany email uz je u domeny nastaven.
jak to ?
Spatne sem koukal. Prepsano
Stránky 1