Nejste přihlášeni
Stránky 1
Čaute hľadám MODERÁTORA ktorý bi mi uploadol na ftp phpbb ale musí to byť moderátor alebo admin lebo inému neverím tak kontaktujte ma na skype dytik.ng
proč to tam nenahrajes sam?
i kdyby přes <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=23&t=1297">viewtopic.php?f=23&t=1297</a><!-- l -->
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
protože mi nejde total comander
Tak, stiahnem si nový http://www.ghisler.com/
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
proč nutně potřebuješ Total Commander?
ten na FTP stejně není moc vhodný, pokud v něm uchováváš hesla.... radši použij FileZillu nebo WinScp
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Je pravda že FileZilla je lepšia ale strašne zahlcuje spojenia a neukončuje ich a po chvíľke je ftp blokované kým sa session pre predošlé spojenia neukončí a zatiaľ som neprišiel na to aby si ich i zatvorila keď ich už nepoužíva.
Je pravda že FileZilla je lepšia ale strašne zahlcuje spojenia a neukončuje ich a po chvíľke je ftp blokované kým sa session pre predošlé spojenia neukončí a zatiaľ som neprišiel na to aby si ich i zatvorila keď ich už nepoužíva.
taky pravda 8-)
proti WinScp nikdo nic?
dvoupanelový file manager, podporuje FTP,SFTP,SCP, má propojení s putty, umožňuje spouštět příkazy na serveru jako tar/gzip atd...:)
dvoupanelový file manager, podporuje FTP,SFTP,SCP, má propojení s putty, umožňuje spouštět příkazy na serveru jako tar/gzip atd...:)
Nedaří se mi připojení pomocí WinSCP a SFTP (jinak není možné spouštět TAR/UNTAR na vzdáleném serveru). Poraďte, prosím nastavení parametrů.
účet: rmsoft
název ftp: rmsoft2, směřuje do: /www.rmsoft.cz/web
ano, ale nefunguje (hláška "Síťová chyba") ani s touto cestou bez www, ani s neudanou cestou (/)
WinSCP verze 4.3.5 nastavuji pouze takto, nic jiného než:
hostitel: srv10.endora.cz
jméno, heslo
přenosový protokol: SFTP (nastaví se port 22)
Stránky 1