#1 2010-12-01 18:23:13

jezevec10
Člen
Registrován: 2010-12-01
Příspěvky: 17

Re: Gigaserver.cz

Dobrý den,
zaregistroval jsem doménu u Gigaserver.cz. Nevíte někdo, jak ji přesměrovat na Endora.cz?

Administrace vypadá takhle (aby mohli poradit i ti, co gigaserver.cz neznají):
adminea.png

Děkuji za odpověď.

Offline

#2 2010-12-01 18:36:17

Lkopo
Podpora
Registrován: 2010-02-12
Příspěvky: 1,916
Web

Re: Gigaserver.cz

Ako A záznam by som dal všetko odobrať a pridal by som tam tento záznam:
Meno: @
IP: Tu zistiš tak, že pôjdeš do webadmin.endora.cz a pojdeš do sekcie FTP. Tam by si mal mať túto vetu: Jako hostitel (cíl připojení) použijte ... a skopíruješ si daného hostiteľa akého tam máš.
Potom pôjdeš napr. na http://dig.a-comp.eu   a vložiš tam toho hostiteľa. Automaticky by si mal mať A (preklad mena na IPv4 adresu) a dáš Spustiť DIG a vezmeš si prvú IP z hora (presnejšie v ;; ANSWER SECTION:).

Potom v CNAME záznamoch dáš ako Název * a server použi vasadomena.tld (ak tam máš možnosť aj TTL tak daj 3600). Potom si už zvyšok ako ten mail, poupravuješ podľa tvojho uváženia. Ten mail a pod. by som dával do CNAME (aspoň ja tak mám).


Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk

Offline

#3 2010-12-01 18:47:16

jezevec10
Člen
Registrován: 2010-12-01
Příspěvky: 17

Re: Gigaserver.cz

Díky za rychlou odpověď.
Možná jsem něco udělal blbě, ale nefunguje to.

srv30.endora.cz se přeložilo jako 88.86.120.211

Aktuální stav nastavení:
admin2j.png

Mail jsem zatím neměnil.

Offline

#4 2010-12-01 18:49:15

Lkopo
Podpora
Registrován: 2010-02-12
Příspěvky: 1,916
Web

Re: Gigaserver.cz

Zmeny sa neprejavia hneď


Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk

Offline

#5 2010-12-01 18:52:44

jezevec10
Člen
Registrován: 2010-12-01
Příspěvky: 17

Re: Gigaserver.cz

Lkopo napsal:

Zmeny sa neprejavia hneď

Ok, tak alespoň vím, že jsem to vyplnil dobře  wink .

Offline

#6 2010-12-02 00:00:08

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: Gigaserver.cz

Ako ja pozerám na to tak to nieje najlepšie vyplnené. Navyše si zaškrtal svoju doménu takže ani overiť nemôžem správnosť nastavení.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#7 2010-12-02 15:47:56

Lkopo
Podpora
Registrován: 2010-02-12
Příspěvky: 1,916
Web

Re: Gigaserver.cz

Dnešné výsledky sú také, že to funguje bez problémov.


Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk

Offline

#8 2010-12-02 23:45:27

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: Gigaserver.cz

No ja gigaserver.cz nemôžeš smerovať niekam inam ;o) veď to je webhostingová spoločnosť nie?


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#9 2010-12-03 15:53:25

Lkopo
Podpora
Registrován: 2010-02-12
Příspěvky: 1,916
Web

Re: Gigaserver.cz

Ona teraz má akciu doména EU zdarma. Tak preto ;-)


Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk

Offline

#10 2010-12-03 23:38:39

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: Gigaserver.cz

Zdarma len k ich webhostingu inak 29 Kč bez DPH, pre nejakým časom mal forpsi za jedno euro .EU domény.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#11 2010-12-06 09:13:10

gigaserver
Člen
Registrován: 2010-12-06
Příspěvky: 1

Re: Gigaserver.cz

Dobrý den,

nastavení na obrázku je určitě spatně - nastavil jste si záznam pro gigaserver.cz.vasedomena.tld... Pokud si nevíte rady s nastavením tak vám dns nastavíme, stačí nás kontaktovat na info [at] gigaserver.cz

Hezký den!

GIGASERVER.CZ

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK