Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den Nedavno som na server Endora previedol Domenu dewilwarez.eu no mam problem so složkou log , pretože na byvalej stranke sa členovia už zaregistrovali ... zložka log skratka na novu domenu nejde presunut preto by som chcel poprosiť administratorov endora.cz aby mi nejak s tymto problemom pomohli ...
Byvala domena s ktorej to chcem previest je cucijkaj.funsite.cz -Len složku LOG !
Dakujem
Asi ste ma nespracne pochopili. Ja chcem premiestnit len registrovanych uživatelou nie štatystiky ?
To by mohlo ist nie ?
A databaza je ktora zložka ? alebo je to skyryta ?
Databaza je suhrn udajov a nemaju zlozku. Zistit ju mozete v administracii v sekcii DB ak sa pamätáte akú ste si vytvorili, ale mám taký pocit, že ste použili CMS z rychlej instalacie. Takto potom zistite udaje v konfiguracnom subore (nazov presne neviem, ale ma byt v hl. zlozke a prekopirovali by ste informacie o DB).
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Ked Premiestnim so starej domeny celu zložku web a vložim ju do novej domeny budu tam aj stary uživatelia už zaregistrovany ?
ok.....
Keby sa našiel niekto kto by mi presnejšie povedal v ktorej zložke / suboroch najdem tych uživatelou.
??
V databáze prislúchajúcej danému CMS ktorý používaš. Tabuľka v ktorej sa to nachádza by mala niesť názov users prípadne niečo s tým slovom spojené. Prípadne že si nevieš dať rady z presunutím webu, napíš mi vzkaz prípadne mail alebo som aj na Google Apps.
Stránky 1