#1 2010-10-14 18:36:37

asd244
Člen
Registrován: 2010-10-14
Příspěvky: 8

Re: wedos.com doména

Zdar mám problém propojit hostin s doménou na wedos.com. DNS mám snad napsaný dobře a když zadám svojí adresu http://xstage.cz/ přesměruje mě to na endora.cz. nevíte co stím? dík Dan244

Offline

#2 2010-10-14 18:44:47

berkas1
Člen
Místo: Brno
Registrován: 2009-12-05
Příspěvky: 605
Web

Re: wedos.com doména

Offline

#3 2010-10-14 18:56:42

asd244
Člen
Registrován: 2010-10-14
Příspěvky: 8

Re: wedos.com doména

oj. chyby v metrixu.  big_smile teť sem nastavil NSSET na endoru tak by to mělo být OK

Offline

#4 2010-10-14 18:59:31

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: wedos.com doména

Žiadne chyby lol zmena DNS totižto trvá zo zásady 2-12 hodín kým si údaje načítajú všetci ISP.
U niekoho sa prejaví do pár minút u iného do niekoľkých hodín.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#5 2010-10-14 19:06:22

asd244
Člen
Registrován: 2010-10-14
Příspěvky: 8

Re: wedos.com doména

a můžete mi poradit?

Offline

#6 2010-10-14 19:08:53

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: wedos.com doména

Doména xstage.cz má podľa centrálneho registra .CZ domén nastavený NSSET na Endoru.
Teraz si stačí danú doménu pridať do webadmina a môžeš využívať všetky služby čo Endora ponúka.

Samozrejme musíš počkať kým si tvoj ISP načíta nové údaje o smerovaní domény.
Či potrebuješ poradiť ešte v niečom?


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#7 2010-10-14 20:24:48

asd244
Člen
Registrován: 2010-10-14
Příspěvky: 8

Re: wedos.com doména

Ok už mi to běží. Díky

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK